Nehir'de kaybolan çocuğun cesedi bulundu

Muş'un Hasköy ilçesinde Karasu Nehri'nde akıntıya kapılarak kaybolan Ünal Aktaş'ın cesedi bulundu.

Yayınlanma: 27.03.2010 - 09:52
Abone Ol google-news

Muş'ta dün, Düzkışla beldesinde, arkadaşlarıyla birlikte yüzmek için girdiği Karasu Nehri'nde akıntıya kapılması sonucu kaybolan Ünal Aktaş'ın (15) bulunması için Van Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği'ne bağlı dalgıç ekibinin de katılımıyla dün başlanan arama çalışmalarına bu sabah da devam edildi.

Nehire dalış yapan ekipler, Aktaş'ın cesedini olayın meydana geldiği yerin yaklaşık 150 metre uzağında buldu. Arama çalışmalarını takip eden Aktaş'ın babası Fuat Aktaş, oğlunun cesedi nehirden çıkarıldığı sırada baygınlık geçirdi.

Hasköy Kaymakamı Mehmet Özer, Ünal Aktaş'ın cesedinde yapılan ilk incelemelerde her hangi bir darp izine rastlanmadığını belirterek, ölüm nedeninin yapılacak otopsi sonucunda belli olacağını söyledi.

Özen, Kadir Has Rezzan İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi olan Aktaş'ın cesedinin Cumhuriyet Savcılığı talimatıyla Muş Devlet Hastanesine kaldırıldığını, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini kaydetti.

Muş'un Hasköy ilçesinde, dün, okul çıkışı arkadaşlarıyla birlikte yüzmek için Karasu Nehri'ne giren Ünal Aktaş (15) akıntıya kapılması sonucu kaybolmuş, Aktaş'ın bulunması için Muş Sivil Savunma Müdürlüğü ve Van'dan gelen dalgıç ekibi arama başlatmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler