Kayserispor Paris'e gitti

Kayserispor, Paris Saint Germain (PSG) ile 2 Ekim'de yapacağı UEFA Kupası 1. Tur rövanş maçı için özel uçakla Paris'e gitti. Kayserispor Teknik Direktörü Tolanay Kafkas "Rakibimizin gücünü biliyoruz, ama bizim de genç bir kadromuz var. Paris'e tur atlamak umuduyla gidiyoruz." dedi.

Yayınlanma: 30.09.2008 - 13:53
Abone Ol google-news

Kayserispor Teknik Direktörü Tolanay Kafkas yaptığı açıklamada, tur için umutlarını kaybetmediklerini belirterek, şunları söyledi:

''İlk maçımızı Kayseri'de 2-1 kaybettik, ama rövanş için umudumuzu asla kaybetmedik. İşimizin zor olduğunu biliyorum, ama umutsuz da değilim. Sakatlık nedeniyle eksiklerimiz var, ama eksiklerin yerini dolduracak genç futbolcularımız da var. Yüreğimizi ortaya koyup, bu maçı kazanmak istiyoruz. Tur atlamaya çalışacağız. Rövanş maçından umutluyum.''

Kayserispor Başkanı Recep Mamur da gençlere güvendiğini belirterek, ''Rakibimizin gücünü biliyoruz, ama bizim de genç bir kadromuz var. Paris'e tur atlamak umuduyla gidiyoruz. Kaybedersek bu dünyanın sonu değil. Bu maçta sürpriz yaparsak kimse şaşırmasın'' diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler