Okul müdürü tacizden tutuklandı

Adana'nın Kozan ilçesinde okul müdürü iki kız öğrenciye cinsel istismar ve tacizde bulunduğu iddiasıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yayınlanma: 30.03.2010 - 20:09
Abone Ol google-news

Alınan bilgiye göre, bir ilköğretim okulunda 8. sınıf sınıf öğrencileri H.A. ve E.K, okul müdürü İ.S'nin kendilerine cinsel tacizde bulunduğunu belirterek ailelerine konuyu anlattı. Aileler, önce polise başvurdu, ardından Kozan Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayette bulundu. Savcının talimatı üzerine okul çıkışı gözaltına alınan İ.S. sorgulamasının ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Yoğun güvenlik önlemi altında adliyeden çıkarılan şüpheliye mağdur yakınları saldırmak istedi. Polisin adliyeden adeta kaçırdığı İ.S, sağlık raporu için getirildiği Kozan Devlet Hastanesi'nde, acil kapısı önünde toplanan mağdur yakınları tarafından linç edilmek istendi. Polis, arbedeyi önlemek için biber gazı kullandı. Mağdur yakınları bir süre polise de tepki gösterdi. Okul Müdürü İ.S. yoğun güvenlik önlemi altında Kozan Cezaevi'ne götürüldü.

İ.S'nin 2007 yılında da öğrencisine taciz iddiasıyla soruşturma geçirdiği ancak müfettişlerce suçlu bulunmadığı öne sürüldü.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler