Ve perde açılıyor

Ankara Devlet Tiyatrosu, ‘Suçlu Yürekler’in ilk gösterimiyle merhaba diyecek. ADT’den bu sezon izlenebilecek diğer oyunlar ise ‘Pinti Hamit’, ‘Kontrabas’, ‘Kanlı Nigar’, ‘Tavandaki Kuş’, ‘Çayhane’, ‘İhanet’, ‘Genç Osman’ ve ‘Kasimir ve Karolin’.

Yayınlanma: 01.10.2008 - 11:34
Abone Ol google-news

Devlet Tiyatroları, perdelerini bugün açıyor. Ankara Devlet Tiyatrosu, Şinasi Sahnesinde Suçlu Yüreklerin ilkgösterimiyle merhaba diyecek bu mevsim. ADTden bu sezon izlenebilecek diğer oyunlar ise Pinti Hamit’, ‘Kontrabas’, ‘Kanlı Nigar’, ‘Tavandaki Kuş’, ‘Çayhane’, ‘İhanet’, ‘Genç Osman ve Kasimir ve Karolin’. İstanbul Devlet Tiyatrosu Şişli Cevahir Sahnesinin 7 Ekimdeki konuğu da ADT. Topluluk, o akşam suçlu yürekleri sahneleyecek İstanbullu seyirci için. Harbiye Kenter Tiyatrosu da, 28 Ekimde yazınımızın önemli bir klasiğinin, Saatleri Ayarlama Enstitütüsünün oyunuyla açacak perdelerini. İzmir Devlet Tiyatrosunda 7 Ekimde Felatun Bey ve Rakım Efendisahnelenecek, daha sonra başlayacak diğer oyunlan ise Delil Yetersizliği veÜç Kâğıtçı.

Van Devlet Tiyatrosu ise perdelerini 4 Ekimde Van Devlet Tiyatrosu Kültür Merkezi Sahnesinde Çılgın Dünya ile açıyor. Adana Devlet Tiyatrosu 8 Ekimde perdelerini Küçük Kara Balık adlı çocuk oyunuyla açacak, 14 Ekimde prömiyerini yapacakları oyun da Barış. Antalya Devlet Tiyatrosu, 8 Ekimde Asilzadeleri sahnelerken Trabzon Devlet Tiyatrosu 9 Ekimde İki Efendinin Uşağının prömiyerini yapacak. Konya Devlet Tiyatrosu da aynı gün Bayazıtla seyirciyle mevsimin ilk buluşmasını gerçekleştirecek. Sıvas Devlet Tiyatrosu 9 Ekimde Aslan Asker Şvayk ile mevsimi açarken Bursa Devlet Tiyatrosu 10 Ekimde Asiye Nasıl Kurtulur, Diyarbakır Devlet Tiyatrosu da 16 Ekimde Ceza Kanunuadlı oyunlarla mevsime girecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler