Fenerbahçe'de bahar havası

Turkcell Süper Lig'de son haftalardaki çıkışıyla, şampiyonluk mücadelesinde iddialı duruma gelen Fenerbahçe'de, ''Kara Şubat''ın ardından adeta bahar havası yaşanıyor.

Yayınlanma: 05.04.2010 - 08:44
Abone Ol google-news

Turkcell Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası, UEFA Avrupa Ligi maçlarından oluşan periyotta 7-28 Şubat tarihleri arasında üst üste 7 maçta kazanamayıp 4 yenilgi 3 de beraberlik alan sarı-lacivertliler, 7 Mart-4 Nisan tarihleri arasındaki süreçte ise Turkcell Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda olmak üzere üst üste 6 resmi maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik alarak ligde iddialı duruma geldi, kupada da finale doğru önemli bir adım attı.

Şampiyonluk yarışında lider Bursaspor'un ardından en iddialı takım durumuna gelen Fenerbahçe, kış mevsimini şubat ayında yaşadığı sıkıntılarla büyük bir buhranla geride bıraktıktan sonra, ilkbahar mevsimiyle çıkışa geçerek, geride kalan Mart ayı ve ilk haftası yaşanan Nisan ayında toparlandı.

Ligde 29. haftayı, rakibi ligden düşen Ankaraspor olduğu için maç yapmadan geçecek sarı-lacivertli ekip hükmen galibiyetle 3 puan kazanacak.

Sarı-lacivertliler, Turkcell Süper Lig'de 58 puanla, 61 puanlı lider Bursaspor'un ardından 2. sırada bulunuyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler