Eski F.Bahçeli Alper'in durumu ciddi

Almanya'nın Karlsruhe kenti yakınlarındaki Bretten'de bir kaza yaparak ağır şekilde yaralanan Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Alper Balaban'ın durumunun ciddi olduğu bildirildi.

Yayınlanma: 08.04.2010 - 14:06
Abone Ol google-news

Karlsruhe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, genç oyuncunun 5 Nisan'da gece geç saatlerde, B-293 numaralı karayolu üzerinde otomobili ile Eppingen istikametine doğru giderken hızlı bir şekilde önündeki aracı solladığı, yeniden sağ şeride geçerken otomobilinin kontrolünü kaybettiği ve karşı istikametten gelen bir araç ile çarpıştığı belirtildi.

Kazada şoför koltuğuna sıkışan ve ağır şekilde yaralanan Alper Balaban'ın, ancak itfaiyenin müdahalesi ile kurtarılabildiği ve durumunun çok ağır olduğu, yanındaki 26 yaşındaki bir kişinin de ağır şekilde yaralandığı ifade edildi. Diğer otomobilde bulunan 4 kişinin de yaralandığı kaydedildi.

Her iki aracın da 70 kilometrelik hız tahdidi olan kara yolunda aşırı hızlı gittiğinin belirlendiği ve kazada yaklaşık 20 bin avroluk maddi hasar meydana geldiği bildirildi.

Almanya'nın Karlsruhe kentinde doğan ve Hoffenheim takımının alt yapısından yetişen Balaban, 2005 yılında bu takımdan Fenerbahçe'ye transfer olmuş, buradan da Kocaelispor, Bucaspor, İnegölspor, Eskişehirspor ve son olarak da Tavşanlı Linyitspor'a gitmişti.

Almanya'da akrabaları bulunan Balaban, Alman takımlarıyla transfer görüşmeleri yapmak amacıyla bu ülkede bulunuyordu.

 

Fenerbahçe'den geçmiş olsun mesajı

Fenerbahçe Kulübü, Almanya'da kaza geçiren eski futbolcusu Alper Balaban için ''Geçmiş olsun'' mesajı yayımladı.

Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, şöyle denildi:

''Profesyonel ve PAF takımlarımızın eski oyuncularından Alper Balaban'ın, Almanya'nın Kalsruhe kentinde geçirdiği bir trafik kazası neticesinde ağır yaralandığını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Alper'e ve yakınlarına geçmiş olsun diyor, genç futbolcunun bir an önce sağlığına kavuşarak sahalara dönmesini diliyoruz.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler