Şule Perinçek, eşini ziyaret etti

Ergenekon davası kapsamında Tekirdağ F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi'nde tutuklu bulunan İşçi Partisi (İP) Genel Başkanı Doğu Perinçek'i, eşi Şule Perinçek ziyaret etti. Şule Perinçek, ziyaret sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, eşinin ''Ergenekon''un kitabını yazdığını söyledi.

Yayınlanma: 02.10.2008 - 12:13
Abone Ol google-news

Şule Perinçek, Ergenekon davası kapsamında Tekirdağ F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi'nde tutuklu bulunan İşçi Partisi (İP) Genel Başkanı eşi Doğu Perinçek'i ziyaret etti.

Eşinin suçsuz olduğunu ve bunun yakında başlayacak davanın duruşmalarında ortaya çıkacağına inandığını ifade eden Şule Perinçek, eşinin bayram dolayısıyla yazdığı mesajını okudu.

İP liderinin, aynı davadan dolayı tutuklu bulunan 2 generalin durumuna çok üzüldüğünü belirten Perinçek, şunları kaydetti: ''Perinçek, 2 generalimiz için her Türk vatandaşı gibi çok üzgün ve kaygılı. Eşimin sağlık durumu iyi. İçeride düzenli bir hayatı var. Zaman bulamayıp yazamadığı kitapları yazıyor. Basım aşamasında 3–4 tane kitap oldu. Ergenekon'un kitabını da yazıyor. '3 generalimiz' isimli bir kitabı da basıma hazır bir şekilde. Kitaplarını el ile yazıyor. 12 Martta ben içerdeydim. Ama bizim daktilomuz vardı. Zorluk bizi yıldırmıyor. 200-300 sayfayı elle ile yazıyor.''

Şule Perinçek, daha sonra oğlu Can Perinçek ile aynı davadan tutuklu Mehmet Adnan Akfırat, Hikmet Çiçek, Hayati Özcan, Nusret Senem, Serhan Bolluk'un yakınları ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler