BMW'nin kavram SAV'ı: BMW

BMW X5 ile yaşadığı başarı ve ardından X6 ile Spor Aktivite segmentine yaptığı hızlı girişi X1 ile devam ettiriyor. Dünyanın ilk lüks kompakt Sportif Aktivite Aracı olan bu kavram şimdiden dikkatleri üzerine çekiyor.

Yayınlanma: 06.10.2008 - 13:45
Abone Ol google-news

Yeni kavram aracını gururla sunan BMW, lüks kompakt segmentte dünyanın ilk Sportif Aktivite Aracı hakkında da bir fikir veriyor. Sadece bu tasarımla bile yeni kavram model, böylesine bir aracın tüm güçlü yönlerini ve özelliklerini açıkça ortaya koyuyor ve BMW Concept X1 hem sürüş özellikleriyle hem de gündelik kullanımdaki pratikliğiyle çevik ve çok yönlü olduğunu güçlü bir şekilde vurguluyor.

Aynı zamanda kavram otomobil, bu beş kapılı modelin şık zarafetini ve modernliğini de sergiliyor. Benzersiz bir kavram oluşturan BMW, gündelik trafiğin zorluklarıyla başa çıkabilecek ve aktif bir yaşam tarzına sahip, çok yönlü bir sürüş deneyimi beklentisi içerisinde bulunan müşterilerin ihtiyaçlarını karşılayacak modern bir otomobil arayışında olan modern hedef kitlesinin taleplerini karşılıyor. BMW Concept X1, BMW X modellerine özgü çok özel saf sürüş keyfini, yüksek düzeyde çok yönlü işlevsellikle birleştirerek vurguluyor. Şimdi bu özellikler ilk kez lüks kompakt segmentteki bir araçta toplanıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler