Ulusallar Amerika'da

ABD'deki kamp programına başlayan (A) Ulusal Futbol Takımı, ilk kez yeni teknik direktör Guus Hiddink yönetiminde antrenmana çıktı.

Yayınlanma: 20.05.2010 - 06:35
Abone Ol google-news

Ulusallar, uçaktan indikten yaklaşık beş saat sonra, dün akşam saatlerinde New Jersey'deki Montclair Üniversitesi sahasına giderek çalışmalara başladılar. Ulusal  Futbol Takımı'nın, konakladıkları W Hotel'in sahasında yapılması planlan ilk antrenmanı, saha şartlarının uygun olmaması nedeniyle üniversitenin sahasına alındığı açıklandı.

Daha çok Amerikan futbolu için kullanılan sahada antrenman yapan futbolculara, Guus Hiddink ve (A) Ulusal Futbol Takımı Sorumlu Yardımcısı Oğuz Çetin eşlik etti.

Takımın ilk antrenmanına toplam 32 futbolcu katılırken, Bayern Münih ile Şampiyonlar Ligi finaline çıkmaya hazırlanan Hamit Altıntop'un aday kadroya daha sonra dahil olacağı öğrenildi.

ABD kampına 33 kişilik geniş bir aday kadroyla gelen (A) Ulusal Futbol Takımının, Montclair Üniversitesi sahasındaki çalışması yaklaşık bir saat sürdü.

Çalışmalara düz koşu ile başlayan futbolcular, daha sonra kondisyon ve kültür fizik hareketleri yaptılar. Kısa bir toplu çalışmanın ardından Hiddink futbolcularla bir süre konuştu, ardından antrenman sona erdi.

Futbolcular, otobüsle New Jersey eyaletinin Hoboken şehrindeki W Hotel'e geçtiler. Antrenmanı, New Jersey'de yaşayan az sayıda Türk taraftar da izledi.

 

Çek Ulusal Takımı da aynı otelde kalıyor

(A) Ulusal Futbol Takımı ile 22 Mayıs Cumartesi günü New Jersey'nin Harrison şehrindeki Red Bull Arena'da bir hazırlık karşılaşmasına çıkacak Çek Cumhuriyeti (A) Ulusal Futbol Takımı da ulusallar ile aynı otelde konaklıyor.

(A) Ulusallardan 10 dakika önce Hoboken'daki W Hotel'e giriş yapan Çek Ulusal Futbol Takımı'nda, Beşiktaş'ta futbol oynayan Tomas Sivok da yer alıyor.

Ulusal takım, bugün TSİ 21.30'da Montclair Üniversitesi sahasında ikinci antrenmanına çıkacak. Öte yandan, teknik direktör Hiddink, bugün TSİ ile 19.00'da bir basın toplantısı düzenleyerek takımın ABD çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler