Gözler CHP MYK'ye çevrildi

CHP'de gözler Parti Meclisi'nin ardından MYK'ye çevrildi. CHP'nin yeni Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Parti Meclisi'nden sonra partinin vitrinini de sil baştan yenileyecek. Kılıçdaroğlu, Parti Meclisi listesinden MYK'yi belirleyecek.

Yayınlanma: 24.05.2010 - 06:13
Abone Ol google-news

CHP'nin en etkili organı olan MYK'da Önder Sav yine genel sekreter olarak kalacak. Tüzük değişikliğinin yürürlüğe girmesinin ertelenmesinden dolayı Sav'ın güçlü sekreter konumu devam edecek.

Grup Başkanvekili Hakkı Suha Okay'ın Genel Merkez'e kaydırılması ve genel başkan yardımcısı olması bekleniyor. Kemal Kılıçdaroğlu ile Okay'dan boşalacak iki koltuğa da Muharrem İnce ile Mehmet Akif Hamzaçebi'nin getirileceği ifade ediliyor.
 

CHP'nin vitrini sil baştan

CHP kulislerinden sızan bilgiye göre MYK'ya girmesi beklenilen isimler şöyle: Hakkı Suha Okay, Gürsel Tekin, Haluk Koç, Mesut Değer, Nihat Matkap, Faik Öztrak, Ali Rıza Ertemür, İsa Gök, Tekin Bingöl, Hurşit Güneş, Süheyl Batum, Şahin Mengü.

Gürsel Tekin, Hakkı Suha Okay, Süheyl Batum, Hursit Güneş'in genel başkan yardımcısı, Haluk Koç ile Mesut Değer'in de genel sekreter yardımcısı olacağı ifade ediliyor. Genel Saymanlığa da Nihat Matkap ile Faik Öztrak'ın getirileceği belirtiliyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler