AKP'de tezkere firesi

AKP Grup Başkanlığı, 13 AKP milletvekilinin dün yapılan tezkere oylamasına mazeretsiz katıldığı yönündeki haberleri yalanladı. Yapılan açıklamada, "oylamaya katılmayan tüm milletvekillerimiz, mazeretli olarak yapılan oylamada hazır bulunamamıştır" denildi.

Yayınlanma: 09.10.2008 - 12:15
Abone Ol google-news

AKP Grup Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, bugün bazı basın yayın kuruluşlarında, dün TBMM Genel Kurulu’nda yapılan Sınır Ötesi Operasyon'la ilgili Başbakanlık Tezkeresi'nin oylamasına katılmayan milletvekilleri ile ilgili haberlerin yer aldığı belirtildi.

Açıklamada, şöyle denildi: “Partimize mensup 13 milletvekilimizin tezkere oylamasına mazeretsiz katılmadığı haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Oylamaya katılmayan tüm milletvekillerimiz, mazeretli olarak yapılan oylamada hazır bulunamamıştır. Bir milletvekilimiz annesinin vefatı, bir diğer milletvekilimiz ise sağlık raporu nedeniyle oylamaya katılamamıştır. Partimize mensup 11 milletvekilimiz ise oylama günü uluslar arası resmi toplantılara iştirak ettiklerinden genel kurulda hazır bulunamamıştır.”
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler