Kocaeli'de trafik kazası: 3 ölü

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde kontrolden çıkarak park halindeki 7 araca çarptıktan sonra devrilen otomobildeki 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Yayınlanma: 06.06.2010 - 05:54
Abone Ol google-news

Değirmendere Cumhuriyet Mahallesi Yalı Caddesi'nde saat 02.00 sıralarında, Aytaç Ateş'in kullandığı 41 E 7734 plakalı otomobil, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı. Park halindeki 7 araca çarpıktan sonra devrilen otomobilden yola fırlayan Bilgehan Çıldır ile Çiğdem Dinç olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan Baha Batu Ergin, Aytunç Dökümcü ve otomobil sürücüsü Aytaç Ateş, Gölcük Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ergin, hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Alkollü olduğu belirlenen araç sürücüsü Ateş ise hastanedeki kontrollerin ardından gözaltına alındı.

Diğer yaralının hastanedeki tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.
 

Küçükçekmece'de kaza

Küçükçekmece'de, TEM otoyolundan çıkarak şarampole yuvarlanan ve yanan kamyondaki 2 kişi öldü.

TEM otoyolu üzerinde İkitelli yönüne seyir halinde olan ve sürücüsü belirlenemeyen 34 TB 2278 plakalı kamyon, Mahmutbey gişelerine yaklaştığı sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Bariyerleri aşan kamyon, yaklaşık 50 metrelik şarampole düştü ve araçta yangın çıktı.

Olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri tarafından söndürülen aracın vinçle kaldırılmasının ardından, 2 kişinin cesedi bulundu. Yandıkları anlaşılan cesetler, kimlik tespitlerinin yapılabilmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Bu arada, kazanın ardından olay yerinde bulunan 34 YA 3937 plakalı otomobilin sürücüsü, kamyonu sıkıştırdığı ve yoldan çıkmasına neden olduğu gerekçesiyle Halkalı Polis Merkezine götürüldü.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler