CHP'den AKP'ye çengel

Transfer kapısını aralayan CHP, küskünlerin ardından AKP'ye de çengel attı. CHP kulislerinden sızan bilgiye göre; dört bağımsız milletvekilini transfer eden CHP'ye, AKP'den de katılım olacağı ileri sürüldü.

Yayınlanma: 09.06.2010 - 13:46
Abone Ol google-news

AKP içerisinde ANAP ve DYP kökenli birkaç milletvekilinin CHP'ye katılacağı iddia edildi. CHP kulislerinde; AKP'li iki milletvekilinin katılımının söz konusu olduğu konuşuluyor.

Küskünler dönüyor


Geçtiğimiz günlerde CHP'ye; bağımsız milletvekillerinden Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Ankara Milletvekili Emrehan Halıcı, İzmir Milletvekili Harun Öztürk ile Balıkesir Milletvekili Hüseyin Pazarcı katıldı.

Ayrıca önümüzdeki hafta, DSP'den istifa ederek bağımsız kalan milletvekilleri ile transfer hareketi devam edecek. CHP kulislerinden sızan bilgiye göre; Eskişehir Bağımsız Milletvekili Tayfun İçli ile İstanbul Bağımsız Milletvekili Ahmet Tan'ın da CHP'ye geçeceği ifade ediliyor.

Büyükerşen kesinleşti

CHP kulislerinde, DSP'li Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in katılımına kesin gözüyle bakılıyor. Büyükerşen'in katılımının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Eskişehir programında gerçekleşmesi bekleniyor.

Ordu krizi

DSP'li Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun'unda, CHP'ye katılacağı, ancak örgüt sorunu nedeniyle bu katılımın bir süre ertelenebileceği kaydedildi. Torun'un geçişine Ordu Milletvekili Rahmi Güner'in karşı çıktığı ileri sürüldü.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler