Saran'dan, Aziz Yıldırım'a ağır eleştiriler

Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticilerinden Sadettin Saran, kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ı eleştirerek, futbol takımını profesyonellere bırakması gerektiğini söyledi.

Yayınlanma: 10.06.2010 - 13:18
Abone Ol google-news

Saran Holding'in Dünya Boks Ligi'ni düzenleme hakkını almasıyla ilgili Grand Hyatt Otel'deki imza törenine katılan ve toplantının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Saran, her takımın şampiyonluğu kaçırabileceğini belirterek, ''3 yıldır Fenerbahçe şampiyon olamıyor. 2 defa da travma yaşandı'' dedi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın futbolda işi ehil kişilere bırakmamasını eleştiren Sadettin Saran, ''Amatör şubelerde ciddi başarılar var. İş ehil insanlara bırakıldığında başarı geliyor. Sponsorlukla birlikte amatör şubelerde profesyonellere iş bırakıldı'' diye konuştu.

Sarı-lacivertli takımda teknik direktörlük için ismi geçen Aykut Kocaman ile ilgili soruları yanıtlayan Saran, ''Aykut Kocaman'ı beğenirim. Geldiğinde iyi transfer olduğunu düşünmüştüm. Ancak görev tanımı net konmadı. Bu konu konuşulmadı herhalde'' derken, daha önce gönderilen Christoph Daum'un da tekrar takımın başına getirilmesinin yanlış olduğunu dile getirdi.

Sadettin Saran, gönderilen Daum'un geri getirilmesi ve çok paranın harcanmasının canını yaktığını vurgulayarak, ''Son 10 senede 1 milyar dolara yakın para harcanmış. Dünyada en çok transfer yapan kulüplerden biriyiz. En çok zarar eden 3 kulüpten biri de biziz'' dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler