Zafer purosu!

2010 Dünya Kupası'nın kuşkusuz en sıradışı isimlerinden biri olan Diego Armando Maradona, yine gündeme oturmayı başardı. Arjantin'i çalıştıran Maradona, önceki günkü antrenmandaki görüntüsüyle herkesi şaşırttı. Çünkü efsane futbolcu idman sırasında rahat tavırlarıyla dikkat çekmesinin yanı sıra elinde purosuyla görüntülendi.

Yayınlanma: 11.06.2010 - 09:08
Abone Ol google-news

B Grubu'ndaki ilk maçını yarın Nijerya ile yapacak Tangocular'da deneyimli çalıştırıcı, sanki Dünya Kupası'nı kazanmışcasına zafer purosunu yakmıştı. Halinden hiç rahatsız olmayan Arjantinli, bu görüntüsüyle basın mensuplarına poz bile verdi. Şimdiden Güney Afrika'nın en çok konuşulan adamının bu tip hareketleri ise ilk değil...

'Dopingi bırak, Messi'ye bak'

Fanatik'in haberine göre; Turnuva öncesi ilk hazırlık kampında Kanada ile dostluk karşılaşmasına çıkan Tangocular, rakibini adeta bozguna uğratmış ve sahadan 5-0'lık galibiyetle ayrılmıştı. Mücadele sonrasında bir radyo programına katılan dünyaca ünlü eski futbolcu, "Eğer Güney Afrika'daki kupayı kazanırsak, Başkent Buenos Aires'te soyunup, kentin merkezinde koşturacağım" demişti. Bu arada takımın en büyük yıldızı Lionel Messi için de milli takımın kondisyoneri Fernando Signorini, "FİFA dopingle uğraşacağına, Messi gibi yıldız isimleri korusun" açıklamasını yaptı.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler