Bucaspor'da transfer çalışmaları sürüyor

Turkcell Süper Lig ekiplerinden Bucaspor, iç transferde Emrecan ve Veli'nin sözleşmelerini uzattı, Fransız orta saha oyuncusu Desmarets'e davet yazısı gönderdi.

Yayınlanma: 12.06.2010 - 18:15
Abone Ol google-news

Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, Bucaspor'un altyapısından yetişen, ancak geçirdiği şanssız sakatlıklar nedeniyle takımdan uzak kalan Emrecan Afacanoğlu'nun sözleşmesinin 5 yıl uzatıldığı bildirildi.

Emrecan, şu andaki tek hedefinin Süper Lig'de forma giymek olduğunu belirterek, ''Teknik direktörümüz Bülent Uygun'un genç oyunculara yaklaşımını iyi biliyorum. Kamp döneminde kendimi gösterip, formayı kapmak amacındayım. Sonuçta çok çalışan kazanacak. Bir daha sakatlık yaşamamak için her gün dua ediyorum'' dedi.

Veli Kızılkaya'nın sözleşmesinin de iki yıl uzatıldığı, ayrıca Sivasspor'un 26 yaşındaki futbolcusu İbrahim Dağaşan ile de her konuda anlaşıldığı bildirildi. Dağaşan'ın kulübüyle bonservis sorununu çözmesi durumunda resmi imzanın atılacağı belirtildi.

 

Yabancı oyunculara davetiye

Bucaspor, Emile Mpenza'dan sonra Portekiz'de forma giyen Fransız orta saha oyuncusu Yves Desmarets'e de davet yazısı gönderdi.

İki futbolcuyu İzmir'e beklediklerini belirten Basın Sözcüsü Şeref Üstündağ, şunları kaydetti:

''Yabancı oyuncu seçiminde hata yapmamak için çaba harcıyoruz. Bülent Uygun'un kadrosuna katmak istediği futbolcuların başında gelen Güney Afrikalı Siphiwe Tshabalala'nın dün Dünya Kupası açılış maçında Meksika'ya gol atması bizi üzdü. 26 yaşındaki forvetle yakından ilgileniyorduk. Attığı müthiş golle bir anda öne çıkan Tshabalala'nın talipleri de artacaktır. Biz menajeriyle temaslarımızı sürdüreceğiz.''

Öte yandan, sarı lacivertli ekibin genç oyuncusu Sercan Kaya'nın, Pazar günü evleneceği bildirildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler