"Suikaste kurban gitmemesi mucize"

Küba lideri Fidel Castro, ABD başkanlık seçiminin Demokrat Parti adayı Barack Obama'nın, Martin Luther King ve Malcolm X gibi suikasta kurban gitmemesinin ''mucize'' olduğunu savundu. Ayrıca Castro, Cumhuriyetçi John McCain'in ekonomi konularında yetersiz olduğunu belirtirken, Obama'nın zekasına vurgu yaptı.

Yayınlanma: 12.10.2008 - 10:10
Abone Ol google-news

Küba lideri Fidel Castro, resmi internet sitesi cubadebate.cu'da yayınlanan yazısında Demokrat Parti adayı Barack Obama'ya yönelik olarak; ABD'de köklü bir ırkçılık bulunduğunu, milyonlarca beyazın, 'beyaz' diye tabir edilen Beyaz Saray'ı siyahi bir kişinin eşi ve çocuklarıyla işgal etmesi düşüncesiyle uzlaşamayacaklarını iddia etti.

Fidel Castro, demokrat adayın, geçmiş yıllarda eşitlik ve adalet rüyalarını dile getiren Martin Luther King ve Malcolm X'in akıbetini paylaşmamasının mucize olduğunu yazdı.

Cumhuriyetçi John McCain'in West Point askeri akademisinde aldığı kötü notları ve ekonomi konularındaki yetersizliğini vurgulayan Fidel Castro, Obama'nın Cumhuriyetçi rakibi John McCain'den daha zeki olduğunu belirtti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler