Adana'da ekmek kavgası

Adana'da akraba iki aile arasında çıkan taşlı sopalı kavgada yaralanan 9 kişi hastaneye kaldırıldı, 30'a yakın kişi hafif yaralandı. Kavga sırasında atılan taşlar nedeniyle biri polis aracı olmak üzere bazı araçlarla, ev ve iş yerlerinin camları kırıldı. Kavga polisin biber gazı müdehalesiyle son buldu. Kavganın ekmek alma sırası nedeniyle çıktığı bildirildi.

Yayınlanma: 12.10.2008 - 12:08
Abone Ol google-news

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesi 19 Mayıs Mahallesi'nde ''Yüksel'' ve ''Kurmel'' ailelerinin fertleri arasında, fırından ekmek alma sırasında tartışma çıktı. Kurmel ailesine mensup 14-15 yaşlarında iki çocuğun, Mahmut Yüksel'e ait fırından ekmek alırken, Yüksel'le tartışarak darp ettiği iddia edildi.

Olayın duyulması üzerine Yüksel ve Kurmel ailelerine mensup çok sayıda kişi, Çukurova Caddesi'nde taş ve sopalarla kavga etmeye başladı. Kavgada vücutlarının çeşitli yerlerinden aldıkları darbelerle yaralanan Aziz, Sevim, Burhanettin ve Selahattin Yüksel ile Bekir Baytal, Sabah Kayabaş, Abdullah Beyazkuş, Nuriye Şal ve Mustafa Çakır, ambulanslarla Adana'daki hastanelere kaldırıldı. Kavgada 30'a yakın kişi de hafif yaraldı. Kavga sırasında atılan taşlar nedeniyle biri polis aracı olmak üzere bazı araçlarla, ev ve iş yerlerinin camları kırıldı.

Polisin güçlükle müdahale ettiği kavgada, mahalleye çok sayıda Çevik Kuvvet ekibi sevk edildi.
Kavga, polisin biber gazlı müdahalesi ile son bulurken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
İki aile arasında önceden husumet bulunduğu beirtildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler