Fethiye'de paraşüt kazası

Fethiye'nin Ölüdeniz beldesinde tatil yapan Rus turist Guven Rycep yamaç paraşütü yaparken kaza geçirdi. Paraşütün kontrolülü kaybeden Rus turist 500 metre yüksekten kayalıklara düşerek yaşamını yitirdi.

Yayınlanma: 12.10.2008 - 13:12
Abone Ol google-news

Fethiye'nin Ölüdeniz beldesine tatile gelen Rus turist Gusev Rycep (38), yamaç paraşütü yaparken kaza geçirdi. Turist kayalıklara çarparak yaşamını yitirdi. 1800 metre rakımlı Babadağ'daki parkurdan yamaç paraşütüyle atlayan Rus turist, havalandıktan kısa süre sonra paraşütün kontrolünü kaybetti. Rycep, yaklaşık bin 500 metre yüksekten kayalıklara düşerek yaşamını yitirdi.

Rus turistin cesedine 112 Acil Ambulans ekibi ile Ölüdeniz Jandarma Yetkilileri ve paraşütçüler güçlükle ulaştı. Ceset, ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Fethiye'dün dün de 1800 metre rakımlı Babadağ'dan paraşütle atlayan Romanya vatandaşı Mircea Sandu (45) ile Çekoslovakya vatandaşı Libor Jırousek'un (29) paraşütleri havada çarpışmış, orman yangını söndürme helikopteri ile hastaneye götürülen Mircea Sandu (45) yaşamını yitirmiş, Çekoslovak paraşütçü Jırousek ise yaralanmıştı.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler