Başkentte elektrik kesintisi

Bakım ve onarım çalışmaları dolayısıyla Ankara'nın bazı yerlerinde 20 Haziran'da elektrik kesintisi uygulanacak.

Yayınlanma: 17.06.2010 - 17:55
Abone Ol google-news

BEDAŞ'tan yapılan yazılı açıklamaya göre kesinti yapılacak yerler ve saatleri şöyle:
Yenimahalle'de 09.00-17.00 saatleri arasında, Macunköy Mahallesi Erciyes Sanayi Sitesi-Öz Ankara Gıda Toptancıları Sitesi-Gimat Oto Sanayi Sitesi ve civarı-Muhsin Kayan İş Merkezi-Belediye Dükkanları ve civarı.

Sincan'da 09.00-17.00 saatleri arasında Sincan Sanayi Sitesinde bulunan 8,27, 37, 38. ve 39. Sokaklar- Sanayi ve 3. Caddelerin bir kısmı-Plastik ve Makimsan Fabrikaları.
-Çubuk'ta 08.00-18.00 saatleri arasında Cumhuriyet – Yıldırım Beyazıt Mahallesi- Elçi Caddesinin bir kısmı-İbni Sina Caddesinin bir kısmı-Ankara Bulvarı Gazi Kavşağı civarı-Kerkük, Vefa, Mekik, Payidar, Gözde, Sütçü İmam-Farisi, Ören, Kırgızistan, Süleymaniye, Sanat ve Bahçeli Sokaklar-Cumhuriyet Mahallesi Endüstri, Sami Efendi, Kıyı, Özgü, Serin, Bilal Habeşi, Zirve Sokaklar-Endüstri Meslek Lisesi yeni bina- Çubuk Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü-Yavuz Selim Mahallesi-Gazi Emir Caddesinin bir kısmı-Ceyhan-Mesut-Boşnak-Lokman-Ş.İhsan Aktaşoğlu- Ertuğrul Gazi-Çalı (1-2-3) Ulvi-Sebat-Dinç-Hazal Sokaklar.
-Pursaklar'da 08.00-18.00 saatleri arasında Altınova Beldesi Köyleri ve özel abonelerin tamamı-Ülker-Astaş Alçı- Günter Klima-Man Fabrikası-İşbir Optik- Netmak-YDS-DHMİ.
-Akyurt'ta 08.00-18.00 saatleri arasında Saracalar Mahallesi-Yıldız İlhanlar- Tokur-Sisa-Sonbay-Kampa Orman Ürünleri-Voga-Şan Petrol-Türk Tipsan- Taş Koparan-Nabay-Atamob-Numaş-Eos- Karataş Cam-Şehler Mahallesi-Çardakbağı-Kozludere Mahallesi.
-Polatlı'da 10.00-15.00 saatleri arasında Gülveren Mahallesi Yeni Sanayi Sitesi-Fırat Caddesi-Esenyurt Caddesi-Yunus Emre-Halil Ürek-Halide Edip Adıvar Caddelerinin bir kısmı-Vişne-Ceyhan-Seyhan Sokaklar.
-Kızılcahamam'da 09.00-17.00 saatleri arasında, Çakmakörencik Köyü-Çakmakörencik Turkcell-Çakmakörencik Vadofone- Aski-Aşağı Ada Köyü-Çeltikçi- Akçaören Köyü-Kırkırca Köyü-Turnalı Köyü.
-Kazan'da Örencik Bağları-Fatih Mahallesinin bir kısmı-Arıcılık Vakfı (Köytür)-Ciğir Köyü-Akçaören Köyü-A. Karaören Köyü-Aygüler Dericilik-Keleşler Çelik-New Gıda-Rona Çelik-Efes Su Pompası- Ankara Hamak-Faf Vana-Alfa Tek- Taşkaya-Balçık-Gökçek Kauçuk-Ozan Beton-Samsun Bakır-Tutkunlar ve civarına hat bakım onarım çalışması nedeniyle 09.00-11.00, Emirgazi-Çimşit-Kınık-İne-Erişsan Aydın Kum Ocağı-Mim Mühendislik-Kınık Köyü Civarındaki Mermer Ocakları-Tavuk Kümesleri-Aski Kınık Su Pompası-baz istasyonları ve civarına hat bakım onarım çalışması nedeniyle 09.00-17.00 saatleri arasında enerji verilemeyecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler