Umarım Türkiye bizi küçümser

Estonya (A) Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Tarmo Rüütli, İspanya maçında olduğu gibi yarınki karşılaşmada da Türkiye'yi oynatmamaları gerektiğini belirterek, "Kontratak şanslarını iyi değerlendirip sonuca gitmeliyiz" dedi.

Yayınlanma: 14.10.2008 - 15:13
Abone Ol google-news

Estonya (A) Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Tarmo Rüütli, 19. Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 5. Grup'ta yarın yapacakları Türkiye maçına ilişkin düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'nin de cumartesi günü karşılaştıkları İspanya gibi güçlü olduğunu ve iki ülkenin karakteristik olarak birbirlerine benzediklerini söyledi. Türkiye'ye karşı da İspanya maçındaki gibi benzer taktiklerle oynamayı planladıklarını anlatan Rüütli, "Oyunu kontrol altında tutmamız gerekli. İspanya maçı gibi rakibimizi oynatmamamız lazım. Kontratak şanslarını iyi değerlendirip sonuca gitmeliyiz" diye konuştu.

Türk Milli Takımı'nda çok sayıda sakat futbolcu bulunduğunun anımsatılması üzerine de Rüütli, "Ben güç kaybettiklerini düşünmüyorum. Yedekler kendilerini ispatlamak için daha iyi oynayacaklardır" karşılığını verdi.

Tarmo Rüütli, 7-0 kaybettikleri Bosna-Hersek maçının Türkiye karşılaşmasına etkisinin ne olacağı sorusunu da "Biz onu unuttuk. O İspanya maçından önceydi. Bu maçta bizi olumsuz etkileyeceğini düşünmüyorum" diye yanıtlarken, "Bu avantaj mı, Türkler sizi küçümser mi" sorusu üzerine de "Umarım böyle olur, böyle olursa bunu geri çevirmeyiz" dedi.

 

Kaptanın görüşü

Estonya Milli Takımı kaptanı Adres Oper de yarınki maçta işlerinin zorluğunun bir gerçek olduğunu söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler