Vatan'a Adnan Oktar engeli

Hakkında haber yer alan internet sitelerine de savaş açan Adnan Oktar, şimdi de cemaati hakkında yayımlanan bir haber nedeniyle Vatan gazetesinin haber portalı www.gazetevatan.com'a mahkeme kararıyla erişim yasağı koydurdu.

Yayınlanma: 16.10.2008 - 08:54
Abone Ol google-news

“Harun Yahya mahlasıyla yazılar yazan Adnan Oktar, cemaati hakkında yayımlanan bir haber nedeniyle Vatan gazetesinin haber portalı www.gazetevatan.coma mahkeme kararıyla erişim yasağı koydurdu.

Telekom üzerinden www.gazetevatan.com adresine ulaşmak isteyen internet kullanıcıları, Bu siteye erişim mahkeme kararı ile engellenmiştir uyarısıyla karşılaştı. Vatan gazetesinden konuya ilişkin yapılan açıklamada, internet sitesine konan engelin Adnan Oktarın, cemaatiyle ilgili yayımlanan bir haber üzerine gelen okur yorumları hakkında mahkeme kararı aldırmasından kaynaklandığı belirtildi.

Açıklamada, herhangi bir tebligat yapılmadan sitenin kapatılmasına karşı hukuki mücadele başlatıldığı kaydedildi. Hakkında haber yer alan internet sitelerine savaş açan Adnan Oktar, google.groups.com”, “geocities.com”, “wordpress.com”, “ekşisözlük”, “ateizm.org”, “antoloji.com ve Tanrı Yanılgısı kitabının yazarı Oxford Üniversitesi zooloji profesörü Richard Dawkinsin richarddawkins.netsitesine erişimi yasaklatmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler