Karayalçın: SHP'nin kapatılması söz konusu değil

SHP Genel Başkan Murat Karayalçın, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'na CHP’den aday olmasının SHP’nin kapatılacağı anlamına gelmediğini belirtti. Karayalçın, "Ne SHP’nin kapatılması söz konusudur ne de görüşmemizde böyle bir konu gündeme gelmiştir. SHP’nin kurumsal kimliği devam edecektir " dedi.

Yayınlanma: 16.10.2008 - 09:49
Abone Ol google-news

SHP Genel Başkan Murat Karayalçın, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'na CHP’den aday olmasının SHP’nin kapatılacağı anlamına gelmediğini ifade ederek, “SHP’nin kapatılması söz konusu değildir” dedi.

Karayalçın yaptığı açıklamada, şu değerlendirmede bulundu: “15 Ekim günü Sayın Deniz Baykal ile yaptığımız görüşme, önceki yıllardaki birliktelik arayışlarından farklı değerlendirilmelidir. Eski yıllarda kullanılan sözcüklere, kavramlara takılmadan yeni bir anlayışla, yeni bir yaklaşımla bu noktaya gelinmiştir. Ne SHP’nin kapatılması söz konusudur ne de görüşmemizde böyle bir konu gündeme gelmiştir. SHP’nin kurumsal kimliği devam edecektir ve 15 Ekim 2008 tarihinde Ankara’da başlayan süreç başarıyla sonuçlanacaktır”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler