3 büyüklerde transfer heyecanı

3 Büyükler'deki transfer heyecanı ve bekleyişi sürüyor! İşte transferlerdeki son durum.

Yayınlanma: 13.07.2010 - 06:22
Abone Ol google-news

F.Bahçe Stoch, G.Saray Cana dışında kimseyi alamadı. Q7’li Beşiktaş’ın ise 2 yeni yıldızı bitirmesi an meselesi.

Beşiktaş

Sezonun en flaş transferlerine imza atan Kartal, Real’li futbolcuları UEFA Avrupa Ligi’ndeki 3. ön eleme öncesi kadrosuna katacak.

107 yıllık dev çınar Beşiktaş’ta nefesler tutuldu, gözler İspanya’nın Madrid kentine çevrildi. Quaresma transferi ile ezeli rakipleri F.Bahçe ve G.Saray’ın bir adım önüne geçen siyah-beyazlılar, Raul ve Guti’yi de renklerine katıp sezonun transfer şampiyonu olacak. Futbol komitesi başkanı Serdal Adalı ve yönetici Cengiz Zülfikaroğlu’nun bir süredir yoğun uğraş verdiği Real Madrid’li yıldızlar için geri sayıma başlayan Beşiktaş, bu ikiliyi UEFA Avrupa Ligi’ndeki 3. tur maçlarına yetiştirecek.

2. turdaki Vikingur maçının ardından 25 Temmuz-5 Ağustos’taki oynanacak 3. tur maçları için UEFA’ya verilecek yeni listeye İspanyol yıldızlar da yazdırılacak.
 

Fenerbahçe

Krasiç, F.Bahçe’ye bir türlü ‘evet’ demedi. Grafite’de ise Wolfsburg’un bonservisi indirmemesi sorun oldu

Bir sağ kanat ile bir forvet alacak olan F.Bahçe’de aday çok ama henüz netleşen bir transfer yok. Bu mevkiler için öne çıkan isimler Krasiç ve Grafite. Yabancı sınırlaması yüzünden Juventus’a gidemeyen Sırp oyuncu baştaki inadından vazgeçti ancak yine de tam olarak yönetime ‘evet’ demedi.

Brezilyalı golcü Grafite’de Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk de devreye girerken, yönetim Wolfsburg ile bonservis için pazarlıklar devam ediyor.

Krasiç!in alternatifi Dia’nın ise Stuttgart, Wolfsburg, Toulouse, Boredeaux’yu Kanarya için reddettiği öğrenilirken, Senegalli yıldızın da Stoch gibi F.Bahçe’yi tercih etmesi bekleniyor.
 

Galatasaray

5 yabancı alınacaktı ama Cana dışında gelen yok. Monaco’lu Pino da henüz kampa yetiştirilemedi!

Sezonun en az yabancıya sahip takımı G.Saray. Jo ve Santos’un opsiyonunu kullanmayan, Kewell’le sözleşme yenilemeyen, Keita’yı gönderen, Franco’yu elden çıkarıp, Elano’yu da satmanın planlarını yapan sarı-kırmızılılarda başkan Adnan Polat 5 yabancı alacaklarını açıkladı ancak sadece Cana geldi.

Yönetimin şu an en önemli gündem maddesi Monaco’nun Kolombiyalı kanat oyuncusu Pino. Fransız ekibiyle bonservis konusunda devam eden görüşmelerin bitme aşamasına geldiği öğrenildi. Sarı-kırmızılılar Pino transferini en kısa zamanda sonlandırıp bu oyuncuyu Hollanda kampına yetiştirmek istiyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler