Açıkhava yine coşacak

Avea ve Dünya Müzik ortaklığıyla düzenlenen ve Candan Erçetin'in müzik direktörlüğünü üstlendiği Avea Harbiye Açıkhava Konserleri dün açılış konseriyle başladı.

Yayınlanma: 18.07.2010 - 08:04
Abone Ol google-news

Son 5 yılda toplam 58 konserle 245 bin müziksevere ulaşan festivalin altıncısının açılışı Candan Erçetin konseriyle yapıldı. 23 Temmuz’a kadar sürecek festival kapsamında birbirinden önemli sanatçılar Cemil Topuzlu Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde sevenleriyle buluşacak. Candan Erçetin, bu akşam ve 20 Temmuz Salı akşamı da geniş repertuvarı ve beğenilen sahne performansıyla Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde olacak.

21 Temmuz Çarşamba gecesi ise bu yıl sanat hayatının 40. yılını kutlayan Bülent Ortaçgil ve bu mutluluğu birlikte paylaştığı sanatçı dostları, müzikseverlere unutulmayacak bir gece yaşatacak. Gece sahnede Ortaçgil’e Akın Eldes, Serhat Ersöz, Birsen Tezer, Bulutsuzluk Özlemi, Candan Erçetin, Erkan Oğur, Ezginin Günlüğü, Feridun Düzağaç, Fuat Güner, Gürol Ağırbaş, Grup Gündoğarken, Jehan Barbur, Levent Yüksel, Mirkelam, Mor ve Ötesi, Pinhani, Yaşar ve Zuhal Olcay gibi sanatçılar eşlik edecek. 22 Temmuz Perşembe akşamı da saz, söz ve ses ustası olan Neşet Ertaş türküleriyle müzikseverleri coşturacak. Avea Harbiye Açıkhava Konserleri’nin kapanış konseri ise 23 Temmuz Cuma akşamı sıra dışı tarzı ve müziği ile dikkat çeken Hayko Cepkin ile Türkiye’de rock müziğinin başarılı performans gruplarından Gripin ile gerçekleşecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler