Blue&Me Teknolojili 500 Bininci Fiat Yollara Çıktı!

Fiat'ın Microsoft ile birlikte geliştirdiği kişisel araç içi iletişim sistemi Blue&Me teknolojisine sahip 500 bininci Fiat modeli, geçtiğimiz günlerde sahibine teslim edildi. Otomobillerde kullanım için geliştirilen Windows Mobile bazlı Blue&Me'nin teknolojisi, mevcut pahalı ve kalıplaşmış donanımların yerini alan ve pazardaki yeniliklere paralel olarak güncellenebilen bir sistem olmasıyla fark yaratıyor.

Yayınlanma: 18.10.2008 - 13:16
Abone Ol google-news

Fiat’ın Microsoft ile birlikte geliştirdiği kişisel araç içi iletişim sistemi Blue&Me teknolojisine sahip 500 bininci Fiat modeli, geçtiğimiz günlerde sahibine teslim edildi. Otomobillerde kullanım için geliştirilen Windows Mobile bazlı Blue&Me’nin teknolojisi, mevcut pahalı ve kalıplaşmış donanımların yerini alan ve pazardaki yeniliklere paralel olarak güncellenebilen bir sistem olmasıyla fark yaratıyor.

Cep telefonlarının, müzik çalarların ve diğer kişisel elektronik aygıtların otomobille bütünleşmesini sağlayan Blue&Me sistemi, Bluetooth arayüzü ile eller serbest özelliği, geliştirilmiş ses tanıma, USB girişi, MP3 çalar ve sesli SMS kısa mesaj okuma gibi unsurları içeriyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler