Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet Gazetesi "'Evet' tehdidine yanıt" manşetini kullandığı haberinde TÜSİAD'ın Başbakan'a gösterdiği tepkiye yer verdi. İşte diğer gazete manşetleri...

Yayınlanma: 18.08.2010 - 06:03
Abone Ol google-news

 

 

CUMHURİYET

‘Evet’ tehdidine yanıt


Başbakan’ın referandum öncesi oy rengini açıklaması için iş dünyasına yaptığı baskının çağdaş demokrasilerde yeri olmadığı vurgulandı. TÜSİAD, bireylerin hür iradeleri üzerindeki her türlü baskı ve vesayete karşı çıkarak “Uyarı, talihsiz bir yaklaşım olmuştur ve çağdaş demokrasilerde sivil toplumun rolünü güçlendirici bir görev görmeyecektir” açıklamasını yaptı.


HÜRRİYET

Abi yardıma koşuyor


Sel felaketinde 1600 kişinin yaşamını yitirdiği, 6 milyon insanın evsiz kaldığı Pakistan için Ağabey Türkiye atağa geçti. Kızılay kolları sıvadı.


MİLLİYET

Bu imzalar ağır geliyor


Davutoğlu, Türkiye'nin Dink davasında AİHM'ye Nazi savunması vermesinden çok rahatsız olduğunu söyledi ve ekledi: "Bu savunmalara imza atmak ağır geliyor"


VATAN

Bir garip baskın


Bir dönem İsrail polisine muhbirlik yapan Filistinli, Tel Aviv'deki Türk Büyükelçiliği'ne pencereden girip olay çıkardı. Bacağından vurularak yakalanan eylemci sorguya alındı.


RADİKAL

İnsanlık Pakistan sınavında


Depremde Türkiye'ye ilk el uzatan ülkelerden Pakistan, uçan kuştan yardım istiyor. UNICEF ve BM çırpınıyor, ama Batı ülkeleri ağır kanlı. 3.5 milyon çocuk hastalık tehdidi altında.


AKŞAM

Çok özel sorular


Asker ve bürokratları hedef alan fuhuş çetesi soruşturmasında 8'i kadın 40 asker ifade verdi. Sorgu sırası şimdi amirallerde.



SÖZCÜ

Gazetecilik ölmüş!


Habertürk'te Başbakan'ı konuk eden ve çanak sorular yönelten jöleli Yiğit Bulut izleyicilere saç baş yoldurdu.


HABERTÜRK

Dün Arıtman'dı bugün Gökçek


CHP'li Arıtman'ın Cumhurbaşkanı Gül için söylediği "Annesi Ermeni" sözünü bu sefer de Gökçek, Kılıçdaroğlu için söyledi, aynı tepkiyi aldı.



SABAH

Patronlara sandık dersi


Erdoğan'dan TOBB Başkanı'na: Bir işadamı örgütü, iş dünyasının önünü açan pakete nasıl 'hayır' der.


POSTA

En 'baba' kahraman


Mersin'de alev alev yanan eve girip 10 aylık bebeği kurtaran 'Meçhul Kahraman' Gaziantep Araban'da ortaya çıktı.
 

BİRGÜN

Çocuğunu korudu başından vuruldu!


Mersin'de bir eylem sırasında çocuğunu korumaya çalışan Nezir Burak, Çevik Kuvvet tarafından açılan ateş sonucu başından vuruldu, yoğun bakıma alındı.



YENİ ŞAFAK

Kim bidon kafalı göreceksiniz


CHP zihniyetinin halka "Bidon kafalı", "Göbeğini kaşıyanlar" gibi sıfatlar taktığını belirten Başbakan Erdoğan, "12 Eylül'de kim bidon kafalı, kim göbeğini kaşıyan görecekler" dedi.


ZAMAN

HSYK'da yine korsan kararname krizi


Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nda geçen sene olduğu gibi yine korsan kararname krizi çıktı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler