Fenerbahçe 15 oyuncuyla çalıştı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında 18 Ekim Pazartesi günü deplasmanda Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına iki günlük iznin ardından başladı.

Yayınlanma: 05.10.2010 - 16:34
Abone Ol google-news

Ligin 7. haftasında Gençlerbirliği maçının ardından teknik direktör Aykut Kocaman'ın verdiği izinle iki gün dinlenen sarı-lacivertliler, bu akşam Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde antrenmana çıktı.

Sarı-lacivertlilerin çalışmasında, ulusal takımlarda bulunan 11 futbolcu ve sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren 4 futbolcunun yokluğunda 15 oyuncu yer aldı.

Gökhan Ünal, Bekir, Cristian, Okan, Kazım, Bilica, Gökay, Caner, Alex, İlhan, Mehmet Topuz ve Hasan'ın yanı sıra kaleciler Serkan, Mert ve Ertuğrul'un katıldığı antrenmanda sarı-lacivertliler, koşu ve pas çalışmalarının ardından yarı sahada çift kale maçlar yaptı.

Sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Selçuk, Uğur, Berk ve Güiza antrenmanda yer almadı.
 

Ulusal takımlara 11 futbolcu

Mauritus ile yapacakları maç için Senegal Ulusal Takımı'na giden Niang ve Dia, Ermenistan ve İrlanda Cumhuriyeti ile yapacakları maçlar için Slovakya Ulusal Takımı'na giden Stoch, Endonezya ve Çin ile yapacakları maçlar için Uruguay Ulusal Takımı'na giden Lugano, Gine ile yapacakları maç için Nijerya Ulusal Takımı'na giden Yobo, İran ve Uruguay ile yapacakları maçlar için Brezilya Ulusal Takımı'na giden Andre Santos ile Almanya ve Azerbaycan maçları için (A) Ulusal Futbol Takımı'nda yer alan Volkan, Gökhan Gönül, Emre, Özer ve Semih antrenmanda yer almadılar.

Öte yandan, Gençlerbirliği maçında sağ diz iç yan bağlarından sakatlandığı için tedavisi süren Selçuk ile antrenman öncesi konuşan takım arkadaşlarının sarı-lacivertli futbolcuya moral verdiği öğrenildi.

Fenerbahçe, Konyaspor maçının hazırlıklarını yarın akşam yapacağı antrenmanla sürdürecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler