Haberal'a 'seçkin cerrah' ödülü

Amerikan Cerrahlar Birliği'nin bu yılki onursal üyeliğine Prof. Dr. Mehmet Haberal layık görüldü. Birlik Haberal'ı tanıtırken, "Meşhur bir cerrah ve hayırsever" ifadelerini kullandı.

Yayınlanma: 06.10.2010 - 12:20
Abone Ol google-news

Amerikan Cerrahlar Birliği onursal üyeliği bu yıl Türkiye, Fransa, İngiltere, Brezilya, Hindistan ve Çin'den altı seçkin cerraha verilecek.

Türkiye'den Prof. Dr. Mehmet Haberal'ın layık görüldüğü üyeliğe, 1913 yılından itibaren, bu sene seçilen 6 cerrah dahil, dünya genelinde toplam 424 cerrah layık görüldü.
Washington Kongre Merkezi Balo Salonu AB'de yapılacak ödül töreninde Amerikan Cerrahlar Birliği onursal üyeliği Türkiye, Fransa, İngiltere, Brezilya, Hindistan ve Çin'den altı "seçkin cerraha" verilecek. Onursal Üyeliğin takdim edilmesi ise, dünyanın en büyük uluslararası toplantıları arasında gösterilen Amerikan Cerrahlar Birliği'nin Klinik Kongresi, en çok ilgi çeken olaylar arasında yer alıyor.

Pro. Dr. Haberal'ın yanı sıra, onursal üyelik alacak kişiler arasında Fransa'dan Prof. Dr. Bernard Launois, İngiltere'den Prof. Dr. Ralph John Nicholls, Hindistan'dan Prof. Dr. Tehemton E. Udwadia, Brezilya'dan Dr. Dario Birolini, Çin'den Prof. Dr. William I. Wei yer alıyor.
Ödül töreni, Pazar günü saat 18.00'de Washington Kongre Merkezi Balo Salonu AB'de yapılacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler