Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet Gazetesi'nin manşetinde "Tehdit gibi sözler" başlığıyla Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın sözleri var.

Yayınlanma: 09.10.2010 - 06:11
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

Tehdit gibi sözler

Başbakan Yardımcısı Arınç, türbanın ileriki aşamada kamuya da gireceği öngörüsünde bulunan TÜSİAD Başkanı Boyner’i eleştirdi. Arınç “Adı Ümit ama ümitlerimizi boşa çıkardı. Bendeki kredisini tamamen tüketti” dedi. Sendikacı Özbek’in tahliyesini de değerlendiren Arınç “Keyfini çıkarsın. Ama kabadayılık olmaz. Çünkü öyle kabadayılar vardı. Tahliye edilip çıktığında 1.5 saat kadar tele-vizyon önünde konuşan sonra tekrar içeri buyurun dendiğinde sesi çıkmayanlar var” diye konuştu.


HÜRRİYET

Lira-Yuan kardeşliği

Çin Halk Cumhuriyeti Başbakanı Ven Ciabao ile Erdoğan 8 anlaşmaya imza attı. İki ülke, aralarındaki ticarette lira ve yuan kullanacak, dolar devre dışı kalacak.


MİLLİYET

Agir'in çilesi


Üç yaşındaki Agir'in önce babası, sonra da annesi PKK operasyonlarında tutuklandı. Talihsiz çocuk şimdi Diyarbakır ve Şanlıurfa cezaevleri arasında mekik dokuyor.

 

VATAN

6 ay sonra çıkar


Üniversiteli Dilara, ters şeritten tam gaz gelen hafriyat kamyonunun altında can verdi. Şoför yüzde yüz kusurlu bulunda ama diğer trafik canavarları gibi 5-6 ay hapis yatacak. Ve vicdanlar yine sızlayacak.

 

RADİKAL

Baktık, Avrupa'da da kafalar çok karışık


Avrupa ülkelerinde üniversitelerde özgürlük egemen ancak kimi ülke mahkemede, kimi parkta, kimi de devlet dairesinde yasak uyguluyor.

 

AKŞAM

Savunmaya bak


Belediyeyi 800 bin liralık tazminattan kurtarmak isteyen avukat şoke etti.

 

SÖZCÜ

Cemaat Moskova'da hangi Bakanı izletti

Tutuklu Emniyet Müdürü Hanefi Avcı'nın son iddiası korkunç! Avcı, cemaatin bakanları gizlice dinlediğini açıkladı.

 

HABERTÜRK

Hicabi Bey küçük geldi

CHP, Hicabi Dursun'un Anayasa Mahkemesi üyeliğine seçilmesinin 'yok hükmünde' olduğunu iddia etti. Gerekçe: Dursun'un yaşı tutumuyor


SABAH

Tarihi Karar

Türkiye ile Çin Halk Cumhuriyeti doları devre dışı bıraktı. İki ülkenin karşılıklı ticareti milli paralar üzerinden yapılacak.


POSTA

Attığı gol Mesut etmedi


2012 Avrupa Futbol Şampiyonası eleme grubunda Türkiye, Berlin'de karşılaştığı Almanya'ya 3-0 yenildi. Almanya'nın gollerini Klose (2) ve Mesut Özil attı. Almanya Milli Takımını seçtiği için çok eleştirilen Mesut Özil, golden sonra sevinmedi. Sadece takım arkadaşlarının kutlamalarını kabul etti.

 

BİRGÜN

Arınç racon kesti

'Gazeteci kılığında teröristler' sözleriyle tepki çeken Başbakabn Yardımcısı Bülent Arınç'ın hedefinde Başbakan Erdoğan, CHP, Ergenekon davasından tahliye olan isimler ve TÜSİAD vardı
 

YENİ ŞAFAK

CHP'nin raporu saçmalık harikası

CHP'nin başörtüsü sorununu çözmek için hazırladığı rapor, samimiyet testini geçemedi.


 
ZAMAN

Stratejik ortaklık Çin'e açıldı


İngiltere, Suriye, Ürdün, Lübnan ve Azerbaycan'la kurulan stratejik ortaklığın kapsamı genişletiliyor. Rusya'nın ardından Çin'le ilişkilerin de stratejik ortaklık seviyesine çıkarılmasının ilk adımı dün atıldı.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler