Taraftara ceza kendi derneğinden

Gebzespor Taraftarlar Derneği, 26 Eylül'deki Bugsaşspor karşılaşması sırasında olay çıkaran taraftarlara ''5 maçı izlememe'' ve ''kan bağışında bulunma'' cezası verdi.

Yayınlanma: 09.10.2010 - 14:38
Abone Ol google-news

Gebzespor Taraftarlar Derneği Başkanı Recep Avcı, dernek lokilinde düzenlediği basın toplantısında, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Gebzespor'un 26 Eylülde Bugsaşspor'la oynadığı ve 3-0 yenildiği maç esnasında üzücü olayların yaşandığını hatırlattı.

Basın yayın kuruluşlarından aldıkları görüntüleri inceleyerek olaylara karışan 5 kişiyi tespit ettiklerini ifade eden Avcı, ''Biz bu arkadaşlarımıza cezayı kendimiz verdik. Olaya karışanlar Gebzespor'un 5 maçını statta izleyemeyecek ve Kızılay Kan Merkezi'ne kan bağışında bulunacaklar'' diye konuştu.

''Olaya karışanlarla görüştüklerini ve hatalarını kabul eden bu kişilerin savcılığa giderek suçlarını itiraf edeceklerini'' bildiren Avcı, ''Kim ne hata işlediyse cezasını çeksin'' dedi.

Gebzespor-Bugsaşspor karşılaşması sırasında tribünde ve maçın ardından stat çevresinde taşkınlık yapan bir grup taraftara polis müdahale etmiş, olaylarda bazı taraftarlar hafif şekilde yaralanmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler