Batman'da Fenerbahçe maçına büyük ilgi

Fenerbahçe'nin yarın Batman'da Batman Petrolspor-72 Batmanspor karması ile yapacağı hazırlık maçına futbolseverler yoğun ilgi gösteriyor.

Yayınlanma: 11.10.2010 - 12:26
Abone Ol google-news

Bugüne kadar üç büyükleri kentlerinde izleme şansı bulamayan Batmanlılar, Fenerbahçe'nin yarın saat 15.00'te 16 Mayıs Stadı'nda Batman Petrolspor ve 72 Batmanspor karmasıyla oynayacağı hazırlık maçını heyecanla bekliyor. 72 Batmanspor Teknik Direktörü Yahya Kayra, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Batman'a bugüne kadar 3 büyük kulübün hiç gelmediğini öğrenmesi üzerine hazırlık maçı oynamayı kendilerine teklif ettiğini hatırlatarak, Yıldırım'ın bu jestinin tüm Batman halkını duygulandırdığını söyledi.

Fenerbahçe kafilesinin yarın saat 12.00'de uçakla Batman'a geleceğini bildiren Kayra, şöyle konuştu:
''Yarın saat 15.00'te 16 Mayıs Stadı'nda oynayacağımız maçın biletlerini kapalı tribün 75, açık tribün 50 ve kale arkası 25 liradan satışa sunulmuştu. Sporseverler maça yoğun ilgi gösterdi. 5 bin 200 bilet tükendi. Fenerbahçe, maçın gelirinden talepte bulunmadı. Maç geliri, Batman Petrolspor ve 72 Batmanspor arasında bölüşülecek. Maçı Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'te izleyecek. Yarınki maçta Batman Petrolspor'dan 5 ve 72Batmanspor'dan 5 futbolcu forma giyecek. 2 takımında kalecileri birer devre oynayacak. Futbolcular Fenerbahçe'ye karşı oynayacakları için çok heyecanlılar. Bunun yanı sıra Türkiye'nin güzide takımı Fenerbahçe'yi Batman'da izleyecek olan futbolseverler de çok mutlu. Batmanlılar olarak sayın Aziz Yıldırım'a şükranlarımızı iletiyoruz.''
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler