CHP il başkanları Ankara'da toplanacak

CHP il başkanları ile Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyeleri, 1 Kasım Cumartesi günü Ankara'da yapılacak İl Başkanları Toplantısı'nda bir araya gelecek. Toplantıda, öncelikli olarak 29 Mart 2009 yerel seçimleri ele alınacak.

Yayınlanma: 30.10.2008 - 12:24
Abone Ol google-news

CHP Genel Sekreteri Önder Sav, il başkanları ve Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyelerine gönderdiği davet yazısında, partinin program ve tüzük değişikliğine yönelik çalışmaların hızlandığını belirterek, 29 Mart 2009 yerel seçimlerden önce Olağanüstü Kurultay toplanmasının düşünüldüğünü ifade etti.

Bu konuların görüşülmesi için 1 Kasım Cumartesi günü parti genel merkezinde, İl Başkanları Toplantısı yapılacağını bildiren Sav, davet yazısında şunları kaydetti: ''29 Mart 2009 yerel yönetim seçimleri, 22 Temmuz 2007 genel seçiminde de iktidara devam yetkisi alan siyasal iktidarın geride kalan dönemde toplumda, ülkemizde demokratik laik Cumhuriyet anlayışında sergilediği olumsuzlukların değerlendirileceği seçimler olacaktır. Seçmen, 29 Martta yolsuzluklara batmış olanların, hortumculuğu kural olarak benimseyenleri bünyesinde barındıranların, vatandaşlarımız yolsuzlukla boğuşurken kendi çıkarlarını kollayanların dokunulmazlık zırhı ile koltuklarını koruyanların, aile partisi haline dönüşen AKP'den hesap soracaktır. 29 Mart sonrası AKP'nin kalıcı bir iktidar partisi olmayacağı iyice anlaşılacaktır.''
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler