G.Saray, Trabzon'da 3 puan arayacak

Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Trabzonspor'a konuk olacak Galatasaray, güçlü rakibi karşısında iyi bir sonuç almak istiyor.

Yayınlanma: 06.11.2010 - 14:34
Abone Ol google-news

Sezona Frank Rijkaard yönetiminde başlayan ve üst üste alınan başarısız sonuçların ardından teknik direktörlük görevine Gheorghe Hagi getirilen sarı-kırmızılı takımda, Trabzonspor deplasmanından galibiyetle dönebilmenin hesapları yapılıyor.

Gheorghe Hagi'nin idaresinde üçüncü maçına çıkmaya hazırlanan Galatasaray, ilk maçında Fenerbahçe karşısında alınan beraberlikte göz doldurmuş, ikinci maçında ise Medical Park Antalyaspor'u yenmesine karşın savunmadaki hatalarla dikkati çekmişti.

Takımda 6 eksik

Yaşanılan sakatlıklar nedeniyle son iki sezondur büyük sıkıntılar yaşayan Galatasaray, Trabzonspor maçında da bir çok futbolcusundan faydalanamayacak.

Trabzonspor maçı öncesi Harry Kewell'ın yeniden takıma dahil olması teknik heyetin yüzünü güldürürken, sakatlıkları süren Aykut, Serkan, Hakan Balta, Arda ve Baros, bu mücadelede takımdaki yerlerini alamayacak.

Öte yandan, Türkiye Futbol Federasyonunun yetkisizlik menajerlik soruşturması kapsamında tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk edilen Serdar Özkan da bu mücadelede yer alamayacak.

Olası11

Galatasaray'da teknik direktör Gheorghe Hagi'nin Trabzonspor karşısına Ufuk, Ali Turan, Neill, Servet, Insua, Mustafa Sarp, Cana, Sabri, Elano, Misimovic (Kewell) ve Pino olası 11'i ile çıkması bekleniyor.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Halis Özkahya yönetecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler