Küçükçekmece'de vahşet

Küçükçekmece'de dün boş bir arazide birbirine sarılı olarak yanmış halde iki erkek çocuğuna ait ceset bulundu. Yapılan incelemede cesetlerin Mehmet Kavaklı (12) ve Emre Kavaklı (11) isimli kardeşlere ait olduğu belirlendi.

Yayınlanma: 02.11.2008 - 20:26
Abone Ol google-news

Evlerinden önceki gün öğleden sonra ayrılan Mehmet ve Emre Kavaklı evlerine bir daha dönmedi. Bunun üzerine olayı polise bildiren aile çocuklarını aramaya başladı. Dünde Kayabaşı Mahallesi yakınındaki boş arazide yanmış halde bulunan cesetleri gören yurttaşlar, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polisler tarafından yapılan incelemede, cesetlerin 2 çocuğa ait olduğunu belirlendi. Cesetler, olay yerindeki incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis yetkilileri, çocukların kimliklerinin belirlenmesi için çalışmalarını sürdürürken, daha önce aileleri tarafından kayıp olarak bildirilen 11 ve 12 yaşlarındaki 2 kardeşe ait olup olmadığını belirlemek için durumu aileye bildirdi. Adli Tıp Kurumu'nda yanmış haldeki cesetler aileye gösterildi. Anne Hadife Kavaklı çocukların üzerinde bulunan ayakkabılardan yanmış cesetlerin çocuklarına ait olduğunu teşhis ederken, sinir krizleri geçirdi. Polis olayın nasıl gerçekleştiğini tespit etmek için çalışma başlattı.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler