Derbiye doğru...

Beşiktaş, Galatasaray ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını bir günlük iznin ardından yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Yayınlanma: 23.11.2010 - 11:33
Abone Ol google-news

Teknik direktör Bernd Schuster yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve ilk yarım saati basına açık olan antrenmana sakatlıkları bulunan 9 futbolcu katılmadı.
Sakatlıkları süren Ekrem, Bobo, Nihat, Quaresma, Ferrari, Ersan, Rüştü ile sol üst adalesinde ağrıları bulunan Ernst ve sol kasığında çekme olan Aurelio çalışmada yer almadı.

Ernst ve Aurelio'nun sakatlıklarının ciddi olmadığı ve bugün dinlendirildikleri bildirilirken, Ersan'ın tedavisinin sürdüğü ve Galatasaray maçında oynayıp oynamayacağına derbiden bir gün önce karar verileceği ifade edildi. Bu arada sakatlığı süren Quaresma, antrenmanın bir bölümünü kenardan izlerken, zaman zaman da teknik direktör Schuster ile sohbet etti.

Siyah-beyazlılar, yaklaşık 1,5 saat süren antrenmana kondisyon ve pas çalışmaları ile başladı. Savunma ve hücum varyasyonlarının ardından yarı sahada yapılan çift kale maçla antrenman sona erdi. Siyah-beyazlılar, yarın sabah yapacakları antrenmanla Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürecek.

 

Galatasaray, derbi hazırlıklarına başladı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 28 Kasım Pazar günü sahasında Beşiktaş ile yapacağı derbi maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Gheorghe Hagi yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, salonda yarım saat kuvvet çalışması yapan futbolcuların, daha sonra sahada topla pozisyon çalışmaları yaptıkları bildirildi. Sakatlıkları geçen Lorik Cana ile Serdar Özkan'ın antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştığı belirtildi.

Milan Baros ile birlikte kondisyoner Fatih Yıldız yönetiminde sahada çalışmalarına devam eden Arda Turan'ın antrenmanın son bölümünde takımla birlikte çalıştığı ifade edildi. Serkan Kurtuluş ve Mustafa Sarp'ın da fizyoterapist eşliğinde çalışmalarını sürdürdükleri açıklandı. Sarı-kırmızılı takım, yarın yapacağı antrenmanla derbi maçın hazırlıklarını sürdürecek.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler