"Herkese sağlıklı günler diliyorum"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, fıtık ameliyatı olduğu Güven Hastanesi'nden taburcu oldu. Hastaneden yürüyerek ayrılan Kılıçdaroğlu, herkese sağlıklı günler diledi.

Yayınlanma: 24.11.2010 - 11:10
Abone Ol google-news

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün gece geldiği Güven Hastanesi'nde bugün sabah saatlerinde kasık fıtığından ameliyat oldu. Başaralı bir ameliyat geçiren ve sağlık durumu iyi olan Kılıçdaroğlu, hastaneden taburcu edildi. Kılıçdaroğlu, hastane çıkışında yaptığı açıklamada, "Küçük bir operasyon geçirdim, hepinize teşekkür ediyorum, Allaha ısmarladık diyorum, sağlıklı günler diliyorum" dedi.

Kılıçdaroğlu'na hastane çıkışında Genel Başkan Yardımcılar Gürsel Tekin ve Umut Oran eşlik ederken bugün pek çok CHP'li milletvekili de Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

Lübnan'da bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan henüz Kılıçdaroğlu'nu aramazken, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener ile eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve eski CHP Genel Sekreteri Önder Sav Kılıçdaroğlu'nu telefon ile arayarak geçmiş olsun dileklerini iletiler.

Öte yandan, Güven Hastanesi Başhekimi Tevfik Ali Küçükbaş, Kılıçdaroğlu'nun taburcu olmasının ardından yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun durumunun son derece iyi olduğunu ancak doktorların hafta sonuna kadar istirahat etmesini tavsiye ettiklerini bildirdi. Kılıçdaroğlu'nun hafta sonu yapacağı Bursa gezisini doktorların tavsiyesi üzerine erteleyebileceği belirtiliyor.

 

'Genellikle sporcularda, ağır işler yapanlarda görülen bir rahatsızlık'

Kılıçdaroğlu'nun ameliyatını yapan Prof. Dr. Ferit Taneri de dün gece hastaneye gelen Kılıçdaroğlu'nun tetkiklerini tamamladıklarını ve sabahın erken saatlerinde 45 dakika süren başarılı bir ameliyat yaptıklarını açıkladı. Kılıçdaroğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğunu ve bugün taburcu edeceklerini, bir-iki günlük istirahatin ardından Kılıçdaroğlu'nun aktif çalışmasına dönebileceğini belirtti.

Kılıçdaroğlu'nun daha önce de benzer bir ameliyat geçirdiğini, kasık fıtığının genellikle sporcularda ya da ağır işlerle uğraşanlarda görüldüğünü kaydeden Taneri, rahatsızlığın tekrarlayacağını zannetmediğini, Kılıçdaroğlu'nun seyahat etmesine engel bir durumun da olmadığını söyledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin, Bursa gezisi programında herhangi bir değişiklik olmadığını ifade ederken Kılıçdaroğlu'nun temposunu düşürmeyeceğini, aksine yükselteceğini belirtti.

 

(Fotoğraf: Necati Savaş)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler