Bülent Arınç'tan 'Hakan Şükür' savunması

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, CHP Gaziantep Milletvekili Akif Ekici'nin "Futbolcu Hakan Şükür'ün TRT'de program yapması" ile ilgili soru önergesini "Hakan Şükür, gerek Galatasaray kulübünde gerekse milli takımda çeşitli rekorlara imza atmış, Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en önemli isimlerinden birisidir" karşılığını verdi.

Yayınlanma: 29.11.2010 - 12:03
Abone Ol google-news

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, CHP Gaziantep Milletvekili Akif Ekici'nin "Bir devlet televizyonu olan TRT'de, reytingi çok düşük olan bir programa yorumcu olarak katılan ve bunun karşılığında yıllık 700 bin TL ödenen Hakan Şükür'ün AKP mitinglerine katılması doğru mudur" sorusunu yanıtladı.

TRT 1'de yayınlanan ve Hakan Şükür'ün yorumcu olarak katıldığı Stadyum programının, sporseverlerin ilgiyle izlediği bir program olduğunu ifade eden Arınç, "Hakan Şükür, gerek Galatasaray kulübünde gerekse milli takımda çeşitli rekorlara imza atmış, Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en önemli isimlerinden biridir. Söz konusu programın devam edip etmemesine, sporseverlerin programa olan ilgisini göz önünde bulundurarak sözleşme bitiminde TRT 1 Kanal Koordinatörlüğü karar verecektir" dedi. Arınç, Hakan Şükür'ün TRT ile ilişkisinin aralarındaki sözleşme ile sınırlı olduğunu belirtirken "Bunun dışında adı geçenin hangi programa veya etkinliğe katılıp katılmayacağı tamamen kendi takdirindedir" ifadesini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler