Beyaz öğrencilerle buluştu

Ünlü şovmen ve televizyon programcısı Beyazıt Öztürk, ''Denizbank'ın reklam yüzü'' olarak geldiği Malatya'da, İnönü Üniversitesi öğrencileriyle buluştu.

Yayınlanma: 02.12.2010 - 13:22
Abone Ol google-news

Öğrencilerle söyleşisinin ardından gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Beyazıt Öztürk, bu yıl ilki gerçekleştirilen Malatya Uluslararası Film Festivali'ni oldukça başarılı bulduğunu belirterek, bu tür etkinliklerin, şehrin ve ülkenin tanıtımı açısından önemli olduğunu vurguladı. Malatya'ya daha önce defalarca geldiğini, kentin, insanlarıyla ve yaptıklarıyla güzel bir şehir olduğunu kaydeden Öztürk, şöyle konuştu: ''Malatya çok güzel bir şehir. Çarşısıyla, insanlarıyla, sohbetiyle... Türkiye'nin neresi için kötü demek mümkün? Malatya da kendi içinde çok güzel bir şehir. Güzel bir de festival gerçekleştirildi. Film, sadece sahil kenarlarında seyredilmez. Antalya Altın Portakal, Adana Altın Koza Film festivallerinin iç çevrelere kaymasında fayda var. Malatya'da bu noktada önayak oluyor. İnşallah bundan sonraki festivallerde de büyük sanatçılar gelir.''

Festival organizasyonu da çok başarılı bulduğunu dile getiren Öztürk, ''Organizasyonu yapanlara helal olsun. İlklerde genellikle hatalar olur. Benim duyduğum kadarıyla çok güzel olmuş. Şu anda herkes bunu konuşuyor. Uçakta gelirken herkes festivali anlatıyordu. Festival düzenlemek çok kolay bir şey değil. Birçok prosedürü var, seçimleri var. Her gönülü hoş edeceksiniz'' görüşünü dile getirdi. Malatya kayısısının hak ettiği yerde olmadığını da dikkati çeken Öztürk, ''Malatya'nın kayısısı, Bursa'nın şeftalisi, Adapazarı'nın patatesi hak ettikleri yerde değil. Kayısının tadının güzelliği kadar tanıtımının da güzel olması lazım'' dedi. Kolesterolünün yüksek olduğunu belirten Öztürk, günde düzenli şekilde 2-3 kayısı yediğini bildirdi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler