Özhan Canaydın anıldı

Galatasaray Kulübü'nde 3 dönem başkanlık yapan ve kulüpte halen devam eden bir çok projenin mimarı olan Özhan Canaydın, vefatının ardından geçen yaklaşık 8 aylık bir sürenin ardından anıldı.

Yayınlanma: 02.12.2010 - 13:59
Abone Ol google-news

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu üyelerinden Yılmaz Tokuz tarafından Caddebostan'da bulunan Büyük Kulüp'te gerçekleştirilen Özhan Canaydın'ı anma organizasyonuna, sarı-kırmızılı camianın önde gelen bir çok ismi katıldı.

Yaklaşık 80 kişinin katıldığı etkinlikte, Galatasaray Kulübü Eski Başkanı Faruk Süren, eski yöneticiler Ali Dürüst, Cengiz Özyalçın, Semih Haznedaroğlu, Abdürrahim Albayrak, Ahmet Dedehayır, Mehmet Bilen, Özhan Canaydın'ın oğlu Murat Canaydın, sarı-kırmızılı yönetimden yakın zamanda istifa eden Cemal Özgörkey, Galatasaray takımının eski futbolcusu ve teknik direktör Bülent Korkmaz ile bir dönem Galatasaray Kulübü'nün bir bölüm hissesini elinde bulunduran, Özhan Canaydın'ın da yakın dostlarından iş adamı Ünal Aysal dikkati çeken isimler oldu.

Öte yandan, daha çok muhalif isimlerin katıldığı anma toplanmasına, mevcut kulüp yönetim kurulunun ve divan kurulu başkanı İrfan Aktar'ın davet edilmedikleri belirtildi.

Anma organizasyonunda, Özhan Canaydın'ın görüntülerinden oluşan bir sinevizyon gösterisi davetlilere izlettirilirken, davetlilerden söz alanlar, Özhan Canaydın'la ilgili konuşmalar yaptı.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler