'Osmaniye'de büyük olaylar yaşanmıyor'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Osmaniye sıcak bir bölge olmasına rağmen, büyük olaylar yaşanmıyor. Bunda Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah'ın yüksek tecrübesi etkili olmuştur'' dedi.

Yayınlanma: 02.12.2010 - 15:24
Abone Ol google-news

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah'ı makamında ziyaret etti. Cerrah, ziyarette yaptığı konuşmada, göreve geldikten sonra Bahçeli'yi ilk kez ağırlamaktan onur duyduğunu belirterek, teşekkür etti.

MHP lideri Bahçeli ise Osmaniye'nin yeni ve gelişen bir il olduğunu belirterek, şunları söyledi: ''Cerrah, ilin gelişme sürecine birikimli bir yönetici olarak katkı sağlayacaktır. Cerrah'ın, İstanbul gibi bir ilde yüksek hizmetleri takdirle karşılandı. Kendisinin Osmaniye'ye vali olması bizi çok memnun etti. Osmaniye sıcak bir bölge olmasına rağmen, büyük olaylar yaşanmıyor. Bunda kendisinin yüksek tecrübesi etkili olmuştur.''

Daha sonra, Cerrah, Bahçeli'ye, yöreye özgü ''Karatepe Kilimi'' hediye etti. Ardından görüşme basına kapalı sürdü. Görüşmeden sonra Bahçeli, Osmaniye Asri Mezarlığı'ndaki aile kabristanını ziyaret etti.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler