Bush inzivaya çekildi

Dünya ABD başkanlık seçimlerine kilitlenmişken George Bush, seçim gününü gözlerden uzak geçiriyor. ABD'de Demokratların başkan adayı Barack Obama ile Cumhuriyetçilerin başkan adayı John McCain, ülkede 8 yıllık Bush yönetiminden sonra kendilerini değişimin temsilcileri olarak gösteriyor.

Yayınlanma: 04.11.2008 - 21:42
Abone Ol google-news

ABD'de başkanlık seçimi yapılırken, ABD Başkanı George Bush, seçim gününü gözlerden uzak geçirmeyi seçti.

ABD'de başkanlık seçimi yarışından her ne kadar uzak durmaya çalışsa da seçmenlerin kararlarına etkisi olacağı bilinen Bush, seçimin günler öncesinden ortalıkta görünmezken, bugün Washington'daki en sessiz yer, Beyaz Saray'ın kendisi olabilir.

Bush'un, bu akşamı Beyaz Saray'da televizyonda seçim sonuçlarını izleyerek ve bugün doğum günü olan eşi Laura Bush ile yemek yiyerek geçirmeyi planladığı bilinirken, Beyaz Saray basın sözcüsü Dana Perino, "Bu seçimin kendisiyle ilgili olmadığının farkında" dedi.

ABD'de Demokratların başkan adayı Barack Obama ile Cumhuriyetçilerin başkan adayı John McCain, ülkede 8 yıllık Bush yönetiminden sonra kendilerini değişimin temsilcileri olarak gösteriyor.

Bush'un yüzünün, McCain karşıtı kampanyada kullanılmasına alınan eşi Laura Bush, "Seçim gününü gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum, çünkü sanki George, tüm yıl aday listesindeydi" demişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler