Dürrüoğlu konser verdi

Antalya Piyano Festivali kapsamında düzenlenen etkinlikte, Brüksel Kraliyet Konservatuvarı Oda Müziği profesörü Muhiddin Dürrüoğlu, ücretsiz konser verdi.

Yayınlanma: 03.12.2010 - 14:46
Abone Ol google-news

Antalya Piyano Festivali çeşitli etkinliklerle devam ediyor. Kepez Semt Evi'nde düzenlenen ücretsiz konserde Brüksel Kraliyet Konservatuvarı Oda Müziği profesörü Muhiddin Dürrüoğlu ve Borusan Qartet izleyenlere Ulvi Cemal Erkin, Fazıl Say ve Chopin'den eserler çaldılar.

Sanatçılar, izleyenlere konserde çaldıkları eserlerle ilgili açıklamalarda da bulundu.
Dürrüoğlu, 12 yaşından beri solist olarak, oda müziği seklinde veya orkestra ile gerek konser salonlarında, gerek Radyo ve TV programlarında verdiği konserleri ile Türkiye'den sonra, Belçika, Fransa, Almanya, Lüksemburg, Portekiz, İspanya, İtalya, İngiltere, Romanya, ABD ve Arjantin'de de tanındı. Dürrüoğlu konserinde kendi eserlerine de yer verdi.

Dürrüoğlu'nun ardından Borusan Quartet sahne aldı. Prof. Gürer Aykal'ın öncülüğünde 2005 yılında kurulan Borusan Quartet, Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası'nın asil sanatçıları olan Esen Kıvrak (1. keman), Olgu Kızılay (2. keman), Efdal Altun (viyola) ve Çağ Erçağ'dan (viyolonsel) oluşuyor. 4 gençten oluşan Borusan Quartet, konserin sonunda Dürrüoğlu ile sahne aldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler