Lazio eli boş gönderdi

İtalya Birinci Futbol Ligi'nde (Serie A) 15. haftanın en önemli maçında Lazio, son şampiyon FC Inter'i, 3-1'lik skorla yenmeyi başardı.

Yayınlanma: 03.12.2010 - 22:03
Abone Ol google-news

Sezona iddialı bir giriş yaparak tüm dikkatleri üzerine çeken Lazio ile bu sezon bir türlü istikrarı yakalayamayan son şampiyon FC Inter arasında başkent Roma'daki Olimpiyat Stadı'nda oynanan mücadeleyi hakem Daniele Orsato yönetti.

Karşılaşmanın ilk yarısını evsahibi takım Lazio, savunma oyuncusu Giuseppe Biava ile 27. dakikada bulduğu golle 1-0 önde tamamladı. Mücadelenin ikinci yarısı da karşılıklı gollere sahne oldu. Başkent ekibi, ikinci yarının 52. dakikasında Mauro Zarete ile farkı ikiye çıkardı. Konuk FC Inter, 2 farklı geriye düştüğü maçta, eski bir Laziolu olan Makedon golcüsü Goran Pandev ile 74. dakikada farkı 1'e indirdi

Mücadelenin bu skorla biteceği düşünülürken sahneye çıkan Lazio'nun Brezilyalı futbolcusu Hernanes, 89. dakikada takımının 3. golüne imza atarak, FC Inter karşısında farkı tekrar ikiye çıkardı ve maçın sonucunu 3-1 olarak belirledi.

Bu sonuçla Lazio, 15. hafta maçını henüz oynamamış olan lider AC Milan ile arasındaki puan farkını eritti. Puanını 30'a yükselten Lazio, bu önemli maçtan 3 puanla ayrılarak zirve iddiasını sürdürdü.

Benitez yönetiminde çıktığı bir başka büyük maçtan boynu bükük ayrılan FC Inter ise bu sezonki 4. mağlubiyetini aldı. Geçen sezonun başarılı takımı FC Inter, bu sezonki performansıyla hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor.

Zirvedeki bu önemli maçta, evsahibi Lazio, Muslera, Lichtsteiner, Biava, Dias, Radu, Brocchi, Matuzalem, Mauri, Hernanes (Dk. 90 2 Bresciano), Zarete (Dk. 80 Ledesma) ve Floccari (Dk. 86 Rocchi) onbiriyle yer alırken, konuk ekip FC Inter ise Castellazzi, Natalino (Dk. 82 Santon), Lucio, Cordoba, Zannetti, Stankovic (Dk. 35 Motta), Cambiasso, Muntari (Dk. 54 Alibec), Biabiany, Sneijder ve Pandev onbiriyle mücadele etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler