Bucaspor gençleşiyor

Spor Toto Süper Lig'de 15. haftayı 11 puanla tamamlayan Bucaspor'da, teknik direktör Samet Aybaba'nın, kendisinden önceki döneme göre daha genç oyuncuları tercih ettiği gözlendi.

Yayınlanma: 05.12.2010 - 10:37
Abone Ol google-news

Ligde oynadığı 15 karşılaşmanın hepsinde 14'er futbolcuya şans tanıyan Bucaspor'da şu ana kadar 28 farklı oyuncu forma giydi. En fazla forma şansı bulan İbrahim Dağaşan olurken, en az süreyi dakika olarak Server (31), Zafer (11) ve Civar (10) aldı. Forma giyenler arasında en yaşlı oyuncu şimdi takımdan ayrılan Tomas (34), en genç oyuncular ise 18 yaşındaki Civar, Habib, Kamil Ahmet ve Server oldu.

En yaşlı kadro 28,43 ortalamayla 3-1 kazanılan Gençlerbirliği maçında, en genç kadro ise 24,07 ortalamayla 2-0 kaybedilen Trabzonspor maçında sahada yer aldı. İlk 7 haftada Bülent Uygun'un sahaya sürdüğü kadroların yaş ortalaması 28,03, Samet Ayababa'nın 8 maçlık süreçte görev verdiği oyuncuların yaş ortalaması ise 26,65 oldu. Sarı lacivertli ekipte Bülent Uygun yönetiminde hiç forma şansı bulamayan Ali Güneş, Atilla Özmen, Civar Çetin, Habib Uzun, Kamil Ahmet Çörekçi, Serkan Yanık, Server Yılmaz ve Veli Kızılkaya Samet Aybaba döneminde görev aldı.

Deplasmanda yenik başlıyor

Ligde şu ana kadar oynadığı 8 deplasman maçından 5'ini kaybeden Bucaspor, mağlup olduğu tüm müsabakalarda ilk 10 dakika içinde kalesinde gol gördü. Deplasmanda oynadığı Bursapor maçında 3, Gaziantepspor önünde 9, Kardemir Karabükspor müsabakasında 7, Fenerbahçe deplasmanında 1. dakikada gol yiyen Bucaspor, Trabzonspor karşısında da 6. dakikada gole engel olamadı Gelecek hafta Manisaspor'u konuk edecek Bucaspor, ilk devrenin son maçında Kayserispor deplasmanında puan mücadelesi yapacak.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler