"Beni erkek erkeğe bile çekerler"

Cübbeli Ahmet Hoca, kendisine ait olduğu iddia edilen görüntülerle ilgili sessizliğini bozdu.

Yayınlanma: 05.12.2010 - 10:43
Abone Ol google-news

Kendisine kaset skandalıyla ilgili bilgi geldiğini ancak haberin kaynağını söyleyemeyeceğini belirten Cübbeli Ahmet Hoca, “Bu bilgilerde Ankara’da 3-4 hoca hakkında tezgâh yapıldığını ve aralarında benimde olduğumu söylediler” dedi.

“Meyveli ağacı taşlarlar bu ülkede”
diyen Cübbeli, “Bana gelen bilgiye göre, benim aleyhimde yazılan kitapların Ankara’da dağıtılmaya başlandığı söylendi” diye konuştu. Cübbeli Ahmet, “Paris Hilton diye bir kadın varmış. Şimdiki teknoloji ile Paris Hilton’la beni yatakta çırılçıplak bir araya getirmek çocuk oyuncağı. 50 sene önce ölmüş bir adamı yeni bir filmde canlı oynatıyorlar. Şimdiki teknolojiyle her şeyi yapabilme ihtimali var” dedi. “Bu noktada bu adamları durduramazlarsa son olarak öldürme projesini devreye sokacaklar herhalde” diyen Cübbeli, “Telefon ediyor diyor ki, Daha kötüsü var elimde, Daha kötüsü ne? ‘Erkek erkeğe var’ diyor” şeklinde konuştu.


Kimler rahatsız oldu

Allahın müslümanları imtihan edeceğini söyleyen Cübbeli Ahmet Hoca, "Ilımlı İslam Projesi", "Yahudi ve Hristiyan cennete gidebilir" fikrini yaymak isteyenlerin hedefi olduğunu söyledi. Televizyonlara çıktıktan sonra kendisinden korkulduğunu belirten Cübbeli Ahmet Hoca, linç kampanyası için "bir yerlerden" izin çıktığını söyledi..


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler