Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet Gazetesi'nin manşetinde "O bakan benim" başlığıyla AKP iktidarında Maliye Bakanlığı görevi yapan Türkiye Partisi lideri Abdüllatif Şener'in açıklamaları var. Şener, WikiLeaks belgelerinde "yolsuzluklar istifa ettirdi" denilen bakanın kendisi olduğunu açıkladı.

Yayınlanma: 06.12.2010 - 07:30
Abone Ol google-news


CUMHURİYET

‘O bakan benim’

AKP iktidarında Maliye Bakanlığı görevi yapan Türkiye Partisi lideri Abdüllatif Şener, bakanlıktan neden ayrıldığının WikiLeaks belgelerinde ortaya çıktığını söyledi. “Belgelerde, hükümette o kadar çok yolsuzluk var ki bir bakan bıkıp usandı, istifa etme noktasına geldi” ifadesinin yer aldığını belirten Şener, “O bakanın kim olduğundan bahsetmiyor ama kim olduğu belli” dedi.

HÜRRİYET

Barbra resti


Barbra Streisand'a karşı oluşan tepkinin benzeri, WikiLeaks için de gündemde. Aralarında Türklerin de bulunduğu gönüllüler sayesinde sitenin yayını kesilmeyecek.


MİLLİYET

Öz savunma gücü kuralım


Demokratik Toplum Kongresi, Öcalan'ın önerdiği "öz savunma gücü" çin örgütlenme Kararı aldı. Hedef, halkın kendi güvenlik birimini oluşturmak.

VATAN

Yangın sönüyor


Netanyahu, İsrail'deki yangına iki söndürme uçağı gönderen Türkiye'nin jestine karşılık verdi, bir temsilcisini krizi sonlandırmak üzere görevlendirdi.

RADİKAL

Öğrenciye aslan, holigana kuzu


Dolmabahçe'de önceki gün Başbakan'ı protesto eden öğrencilere acımayan polis, dün aynı yerde çaresizdi!

AKŞAM

Kupayı kaptık


2018'de Rusya'da, 2022'de Katar'da yapılacak Dünya Kupası'ndaki 100 milyar dolarlık yatırımdan pay bekleyen müteahhitlere müjde.

 

SÖZCÜ

Hangisine inanalım

Devlet Bakanı Yılmaz: Emeklilere zam yaptık satın alma güçleri arttı

Çalışma Bakanı Dinçer: Emekliler açlık ve yoksulluk sınırı altında



HABERTÜRK

İsviçre kriptosunu o uazmadı


WikiLeaks'ten sızan "Başbakan'ın İsviçre'de 8 hesabı var" iddiasıyla hedef haline gelen Edelman'a sorduk: "O kriptoyu siz mi yazdınız?"

SABAH

Cenevre'de özür pazarlığı


Yangın diplpmasisinde ikinci perde,: Türk ve İsrailli üst düzey diplomatlar krizi çözmek için Cenevre'de gizlice görüştü.


POSTA

Kanlı bıçaklı


BJK ile Bursaspor taraftarları arasında 7.5 yıldır süren husumeti sona erdirmek için yapılan girişim kanla noktalandı.


BİRGÜN

Genç işçileri daha çok sömürecekler

Güvencesiz ve esnek çalışmayı dayatan Torba Yasa Tasarısı'nun genç işçilerin haklarını budadığını söyleyen DİSK Genel Başkanı Süleyman Çelebi, "Gençlerin sömürüsü yaygınlaştırılıyor" dedi.


YENİ ŞAFAK

Ranzalardan gelen hıçkırıkları unutmadık


İmam Hatip mezunu olmayı hayatı boyunca büyük bir gurur vesilesi olarak yüreğinde taşıdığını ifade eden Başbakan Erdoğan, "Allah'ın izniyle, son nefesimi verinceye kadar da İmam Hatipli olmanın gururunu, onurunu, şerefini üzerimde taşımaya devam edeceğim" dedi.

ZAMAN

Yönetmelik değişmedikçe fişleme asla bitirilemez


Özellikle 28 Şubat sürecinde fişleme aracı olarak kullanılan 12 Eylül darbe dönemine ait 'kılık kıyafet yönetmeliği' hâlâ yürürlükte. Kamu kuruluşlarının bununla ilgili her ay valiliklere rapor yazma mecburiyeti var. Hukukçular, söz konusu antidemokratik uygulamaların bir an önce kaldırılması gerektiğini belirtiyor.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler