Alonso, 2 yıl daha Renault için yarışacak

Formula 1 otomobil sporlarında Renault markası, İspanyol pilot Fernando Alonso ile anlaşarak, sözleşmesini 2 yıl daha uzattı. R28 ile iyi bir sezon geçiren ve pilotlar sıralamasını 5. olarak bitiren İspanyol Alonso, 2009 sezonunda da Renault'un başpilotu olup İsviçreli Romain Grosjean ile birlikte mücadele edecek.

Yayınlanma: 05.11.2008 - 14:45
Abone Ol google-news

Renault, İspanyol pilot Fernando Alonso ile sözleşmesini 2 yıl daha uzattı. Formula 1 Renault markasının patronu Flavio Briatore, dün Alonso ile yaptığı görüşmeden sonra anlaşma sağladığını duyurdu ve resmi açıklamanın da bu akşam yapılacağı bildirildi. Sözleşmesini 2 yıl uzattığı söylenen Alonso'nun, teklif gelmesi halinde 2009 yılı sonunda Renault'tan ayrılma opsiyonunu kullanabileceği iddia edildi.

Formula 1'de sezon sonunda ismi Ferrari ve BMW markaları ile geçen Alonso, bu iddiaları yalanlamıştı. R28 ile iyi bir sezon geçiren ve pilotlar sıralamasını 5. olarak bitiren İspanyol Alonso, 2009 sezonunda da Renault'un başpilotu olup İsviçreli Romain Grosjean ile birlikte mücadele edecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler