Es-Es'i beraberlik kurtardı

Spor Toto Süper Lig'e kötü bir başlangıç yapan ve ilk haftalarda küme düşme hattında bulunan Eskişehirspor, berabere kaldığı 7 maçta aldığı 7 puanla lige tutundu.

Yayınlanma: 07.12.2010 - 09:38
Abone Ol google-news

Sezona Gençlerbirliği ile golsüz berabere kalarak başlayan Eskişehirspor, Konyaspor, Galatasaray ve Bursaspor yenilgileriyle ligin son sıralarına kadar düştü. Es-Es, alınan kötü sonuçlar nedeniyle 6'ncı haftadan sonra teknik direktör değişikliğine gitti.

Kırmızı siyahlı takım, Gençlerbirliği, Sivasspor, Bucaspor, Ankaragücü, Medical Park Antalyaspor, Trabzonspor ve Kayserispor ile berabere kaldı. Berabere kaldığı maçlarda 7 puan toplayan Eskişehirspor, lige tutundu.

Ligin en fazla berabere kalan takımı olan Eskişehirspor, deplasmanda yaptığı 8 maçta sadece Karabükspor'dan 3 puan alabildi. Yaptığı 15 maçta 16 puan toplayan ve son haftalarda küme düşme stresini üzerinden atan Eskişehirspor, güçlü rakipleri Trabzonspor ve Kayserispor'dan deplasmanda birer puan almayı başardı.

Bu hafta zirve hesapları yapan Beşiktaş, gelecek hafta ise ligde kalma mücadelesi veren Kasımpaşa ile karşılaşacak Eskişehirspor, alacağı puan veya puanlarla kötü başladığı ligi iyi bir yerde bitirmeyi hedefliyor.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler