Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet, CHP Milletvekili Sevigen'le birlikte basın toplantısı düzenlemek isteyen öğrencilerin 'eyleme katıldıkları' gerekçesiyle Meclis'e girişlerinin engellenmesini manşetine taşıdı. Hürriyet, 'Asıl şimdi korkun' haberinde WikiLeaks'in kurucusu Julian Assange'ın İsveçli iki kadının tecavüz suçlamaları nedeniyle kırmızı bültenle aranırken İngiliz polisine teslim olmasına yer verdi.

Yayınlanma: 08.12.2010 - 07:29
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

Yerel demokrasi!


CHP Milletvekili Sevigen’le birlikte basın toplantısı düzenlemek isteyen öğrencilerin “eyleme katıldıkları” gerekçesiyle Meclis’e girişleri engellendi. Sevigen’in TBMM Başkanı Şahin ile görüşmesinin ardından gençlerin yalnızca CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun makam odasını ziyaret etmelerine izin çıktı. Sevigen “Meclis’e katil de hırsız da giriyor ama çocuklarımız engelleniyor” diyerek tepki gösterdi.


HÜRRİYET

Asıl şimdi korkun


WikiLeaks'in kurucusu Julian Assange, İsveçli iki kadının tecavüz suçlamaları nedeniyle kırmızı bültenle aranırken İngiliz polisine teslim oldu. Asıl kıyamet, Assange tüm belgeleri bir anda açıklamaya karar verirse kopacak.


MİLLİYET

Dalgın polisin ikinci vakası


Münevver Karabulut cinayetinde, evdeki 700 bin euro'yu kayda geçirmeyen polis memuru, Polat Tower cinayetinde sahte tutanak hazırlamakla suçlandı.


VATAN

Yine sıfır çektik


OECD'nin üç yılda bir yaptığı eğitim araştırmasında 35 ülke arasında 33'üncü olduk. Türk eğitim sistemi altı yılda bir arpa boyu yol gidemedi.


RADİKAL

Dayanaksız da oluyormuş


Türkiye dün gençlerle cop ve gaz olmadan ilişki kurulabileceğini Meclis kapısında yaşayarak gördü.


AKŞAM

Milli Eğitim'in gizli ajandası


Okullarda 'muhbir öğretmen dönemi... Milli Eğitim, her okulda bir müdür yardımcısını Emniyet'e bilgi vermekle görevlendirdi. Sivil polislerin yerini 'istihbaratçı hoca'lar aldı.


SÖZCÜ

Çapkın'ın sicili


Öğrencilerin dövülmesiyle gündeme gelen İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın sicili şöyle:


HABERTÜRK

Kılıfına uydurdular!

ABD gizli belgelerini sızdıran Wikileaks'in patronu Julian Assangei 2 kadınla yırtık prezervatifle yattı diye tecavüz ve tacizden tutuklandı.


SABAH

"Wiki CHP!"


Başbakan Erdoğan, ana muhalefeti sert eleştirdi: "Madem değişiyor, oldu olacak ismini de Wiki CHP yapsın"


POSTA

Yürek dayanmaz


Bursa'da, minibüsün altında kalan 15 yaşındaki lise öğrencisi Ezgi Nil Topuz da 12 gün sonra yaşamını yitirdi.


BİRGÜN

Bu fotoğraftaki kasaturayı bulun


Başbakan Erdoğan, polislere soruşturma açtıracağına, şiddete uğrayan öğrencileri 'taşlı, sopalı, kasaturalı öğrenciler' diyerek suçladı. Fotoğraflar ise Erdoğan'ı yalanlıyor.


YENİ ŞAFAK

Baykal'ın kirli iftirasına sarıldı


Kılıçdaroğlu, Ergenekon sanıkları Mehmet Haberal, Tuncay Özkan ve Mustafa Balbay'ı milletvekili yaparak cezaevinden çıkarma planını deşifre eden Yeni Şafak'a Baykal döneminden kalma bayat bir iftirayla saldırdı. 28 Şubat ürünü mektubu gündeme getiren Kılıçdaroğlu, "Yeni Şafak, Kanal 7 ve Akit'e belediyeden kaynak aktarıldı" dedi.


ZAMAN

Darbe planlarına yasal kılıf son anda Meclis'ten dönmüş


Balyoz gibi darbe planlarını hazırlayanları yargıdan kurtaracak önemli bir girişimin son anda engellen-diği ortaya çıktı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler